| Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı | |
|
+3Twilight110 Mss.PATTİNSON MisSwan* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Paz 04 Tem. 2010, 20:59 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5. KİTAP - Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi
Bir vampir.. Bir insana aşık oldu.. Yapmaması gereken şeyler yaptı... Evlendi.. Çocuğu oldu... Bu defa herşey... Edward'ın ağzından anlatılıyor... Onun için hayat.. Sandığınızdan daha zordu...
(Ne yazık ki Midnight Sun'ın bir kaç bölümü internete sızdı. Serinin fanatikleri çok fazla olduğu için de yayılması yazarın tahmininden çok daha kısa sürdü ve çok kısa bir sürede neredeyse tüm dünya ülkelerindeki fanların eline geçti. bunun üzerine yazar Midnight Sun projesini iptal ettiğini açıkladı. Ancak kitabın fanlarından gelen tepkilerden dolayı yazar şu an yazıp yazmama konusunda kararsız.)
Kapak resminin anlamı;
Bilindiği üzere bu kitap Edward'ın gözünden. Edward hep kendisinin 'karanlıkta olduğunu' düşünüyordu, yani hayatı hiç daha iyiye gitmedi. Şöyle de diyebiliriz ki sürekli geceyarısı olan bir ortamda yaşadı. Ama Bella hayatına girdiğinde, her şeye rağmen dünyasında bir ışık olduğunu farketti. Çünkü, Edward'ın 2. kitapta Bella'yla konuşurken de belirttiği gibi, bella onun için bir tür güneş olmuştu.
En son MissSwaN~* tarafından Salı 10 Ağus. 2010, 13:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Paz 04 Tem. 2010, 22:33 | |
| Paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Ptsi 05 Tem. 2010, 09:27 | |
| | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Ptsi 05 Tem. 2010, 17:46 | |
| Olayları Edward'ın gözünden görmek harika olucak tabii kitap çıkartılırsa. | |
|
| |
rosalie hale Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 22 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Salı 10 Ağus. 2010, 10:00 | |
| ya biraz daha bilgi verseniz olur | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Salı 10 Ağus. 2010, 11:10 | |
| netten oku bilgiye ihtiyacın olmaz ben kendimi tutamayıpokudum 1,2 saate bitirdim bayıldım | |
|
| |
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Çarş. 11 Ağus. 2010, 09:20 | |
| hadi inanmam okudun mu | |
|
| |
Jo Harvelle Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 35 Nerden : Lawrance, Kansas (: Kayıt tarihi : 08/03/10
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı Cuma 13 Ağus. 2010, 13:10 | |
| Bende okudum 12 bölümdü galiba keşke kitap olsaydı | |
|
| |
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı C.tesi 14 Ağus. 2010, 09:47 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı C.tesi 14 Ağus. 2010, 09:51 | |
| google a geceyerısı güneşi oku yaz çıkıyo | |
|
| |
Jo Harvelle Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 35 Nerden : Lawrance, Kansas (: Kayıt tarihi : 08/03/10
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı C.tesi 14 Ağus. 2010, 12:13 | |
| evt ama ben çıkartmıştım hepsini. pcden zevkli olmuyor die | |
|
| |
| Konu: Geri: Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı C.tesi 14 Ağus. 2010, 13:10 | |
| | |
|
| |
| Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi Kitap Açıklaması Ve Kapak Anlamı | |
|