| Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. | |
|
+8-TWiLiGHT- berna~ ...Melanqoliq Prenses... mrv rkn june ßusRa_ßeLLa derya Forever.EDWARD 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Ptsi 29 Mart 2010, 11:38 | |
| Merhaba Sevgili Arkadaşlar ; Bilmiyorum merak ediyormusunuzu kimin nicki nerden geldi diye ; fakat ben merak ediyom... Dilerseniz nickinizin ortaya çıkış sebeplerini anlatalım Ben başlıyorum : Twilight'ı izleyerek tanıştım seriye ardından kitaplarını öğrendim. bir hafta gibi kısa sürede hepsini okudum. Bittiğinde beni en çok etkileyen şeyi bulmuştum. Edward ve bellanın onu sonsuza kadar istemesi. Karşı konulmaz bir istek olduğuından ilk üye olduğum foruma Sonsuza kadar Edward anlamına gelsin diye Forever_Edward yazdım. bundan sorada öyle devam etti. çok fazla siteye üyeyim.Bazılarını unutmuşumdur bile... ama aktif olduğum her yerde beni bu nickle tanırlar Şimdi sıra sizde ; | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 02 Nis. 2010, 14:41 | |
| Benim nikim, adı üstünde zaten twilighttan geliyor. Madem bi twilightfanıyız madem vampir hastasıyız O zaman Twilight Wampiri |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 02 Nis. 2010, 14:46 | |
| hehe en açıklayıce benim olacak o zaman derya benim ismim ve nickm de öyle sanırım | |
|
| |
ßusRa_ßeLLa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 91 Yaş : 27 Nerden : Venüs-Aşk gezegeni Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : msS.haRmLesS
| |
| |
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Paz 09 Mayıs 2010, 15:26 | |
| bende eşimle güzel bir haziran gecesinde nişanlandık o yüzden nickim haziran anlamında olan june ve bir çok sitede ve buradada olduğu gibi bu nicki kullanıyorum | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Çarş. 26 Mayıs 2010, 19:39 | |
| | |
|
| |
...Melanqoliq Prenses... Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 11 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : dünya dışnda bir yerden Kayıt tarihi : 15/07/10 Lakap : buzlar kraliçesi
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 16 Tem. 2010, 18:39 | |
| açık ve net bir nickim var melankoliğim günün neredeyse yüzdeyüzünde melankoliğim | |
|
| |
berna~ New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Perş. 05 Ağus. 2010, 13:30 | |
| - simyaci demiş ki:
- ben baya önceden bir kitap okumuştum oradaki ana karakterin büyükbabası simyayla uğraşıyordu ve kitabn sonunda ölüyordu,ölürken de simyayla ilgili tüm çalışmalarını ona aktarıyordu ve o kız da bu çalışmalara devam ediyordu serinin ilk kitabıydı tabii bu ve diğerlerini okuma fırsatı bulamadım henüz ama kitaptai simya beni de içine çekti ayıca lisenin ilk yılı biraz simyayla haşır neşir oldum ve simyanın amacını daha iyi kavradım kimya beni sarmaz ama kitap+okul=simyacı ilk üye olduğum sitede "ı" kullanamadığım için de "i" oldu
ninayımı okudun ? benim nickimde basit ; ash= ashLey greene ve kendi ismim ashleyi sevdiğim için böyle bir nick düşündüm | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Perş. 05 Ağus. 2010, 15:15 | |
| | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Perş. 05 Ağus. 2010, 15:22 | |
| Jacob u çok sevdiğim için ve onun hastası olduğum için.... | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Perş. 05 Ağus. 2010, 22:42 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 06 Ağus. 2010, 10:12 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. C.tesi 07 Ağus. 2010, 01:22 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. C.tesi 07 Ağus. 2010, 11:19 | |
| ben de edward la bella aşkını desteklediğim için nick böyle | |
|
| |
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 03 Eyl. 2010, 09:17 | |
| | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Cuma 11 Şub. 2011, 17:18 | |
| hmm ben filmde Cullenları çok sewdiğim için böyle bi nickim olsun istedim Miss_CuLLeN=>Bayan_CuLLeN | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. C.tesi 12 Şub. 2011, 14:12 | |
| yeni nickim şeytan anlamına gelir arkadaşlarım bana melek demekten çok şeytan diye hitap ediyorr (normalde devil diye yazılıyo ama bende bu nick gelenek halini aldığı için ) | |
|
| |
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. Çarş. 08 Haz. 2011, 16:12 | |
| arkadaşlarım vampir ve kitap hastayım diye çok dalga geçerler,vampir kız anlamına gelen vamp girl lakabını taktılar | |
|
| |
| Nickleriniz nereden geliyor? anlamı nedir. | |
|