[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Paparaziler onun resmini köpeğiyle çekmeyi seviyorlar ama fotoğraf tutkunlarının Alacakaranlık yıldızının köpeğiyle fotoğrafını çekemeyecekleri bir yer var:Havaalanı.
"Kola'yı bir uçağın altından tutamazdım( kurtaramazdım).Bunun için kötü hissederdim." diyor Los Angelas'ta Kellan. "Olabilirdi" eğer bir şeyler yanlış gitseydi, diyor. "Birini öldürebilirdi ve ben ne yapacağımı bilemezdim."
Lutz köpeği Kola'ya ve onun en yeni köpeği Kevin'a çok bağlı, her ikiside dedikodu magazinleri tarafından çekilen fotoğraflarda görülüyor. "Kendi yerimden çıktığımda bulunması en kolay alanda yaşıyorum" diye açıklıyor. "Bu yüzden [paparazi] saklanıyor ve beni izleyebiliyor."
Twilight'ın popüleri güven verdi, paparazinin onun neden her hareketini izlediğini anladı. "Beni köpek parkında her gün köpek kıçını kaldırırken fotoğraf çekiyorlar, bu sahneye çıkmak gibi." gülüyor. "Ama ben, öğrenmeye başlıyorum ki eğer aynı giysileri giyersem, resimleri satamazlar , çünkü aynı günden gibi görünür. Bu onlara gösterecek!"
Çeviri:Lamb-Lion
Kaynak:dogchannel
kaynak:twilighttr.com