[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner'ın "Twilight Saga" da peruk takması serinin fanları için alışılmadık bir durum değil ama en son filmi "The Runaways" deki Joan Jett saç kesimi nedeniyle Kristen Stewart'ta "Eclipse" de peruk taktı.
Kristen , The Runaways'in prömiyerinde ki kırmızı halıda MTV News'e : "Önemli değildi.Daha öncede peruk takmıştım, sadece onun gibi değildi ... Joan'la ilgili dokunulabilir birşeyler hissettim [rol için saçımı kestirdim],." "Tüm enerjiyi kendi elinde tutuyor. Kendi saçım olmadan Bella olabilirim ama, Joan'u oynayamam."
Bazı genç kızlar saçlarını kestirmede o kadar istekli olmasada Stewart saçlarına karşı duygusal bir bağlılık hissetmediğini söyledi. "Bence dürüst olmak gerekirse, Dakota benden daha duygusaldı," "Saçımı kestirdiğimde neredeyse ağladı. Yapmam gereken birşeydi. Yüzümden akan teri hissedebilmem ve ona dokunabilmem gerekiyordu. Sadece yapmam gerekiyordu."
Stewart ve Fanning arasında ki bağ saçtan daha öteye gitti - kızlar filmi çekerken çok iyi arkadaş olduklarını kabul ettiler. " Eğer birbirimizle anlaşamasaydık gerçekten kötü olurdu." dedi. " Bu çok nadir bir durum, söylemem gerekir. Birsürü genç insanla çalıştım. Bir sürü genç insanla, oyuncularla tanıştım ve herkes çok farklı. Herkes farklı sebeplerden dolayı birşeyler yapıyor. Ona çok fazlasıyla hayranım [Dakota] . Çok iyi."
Çeviri: Nazjuicy
Kaynak: MTV
kaynak:thetwilightsaga.biz