Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: 'en seksi vampir' ünvanını Robert Pattinson'dan devraldı. Ptsi 12 Nis. 2010, 14:16 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]En Seksi Vampir True Blood'ın başarılı oyuncusu Alexander Skarsgard, kimilerine göre 'en seksi vampir' ünvanını Robert Pattinson'dan devraldı. İsveçli oyuncu Alexander Skarsgard, True Blood dizisinde canlandırdığı Eric Northman karakteriyle kısa sürede dünya çapında şöhret sahibi oldu. Details dergisinin Mayıs sayısına kapak olan Skarsgard, son olarak "Straw Dogs", "Trust Me" ve "13" yapımları için kamera karşısına geçti. "Ben 'Hollywood' aktörü değilim. Çekimlere yardımcılar, basın sözcüleri ve menajerlerden oluşan 15 kişilik koca bir ekiple giden oyunculardan değilim. Böylesi beni çok rahatsız eder." diyor Skarsgard. kaynak:mtv | |
|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: 'en seksi vampir' ünvanını Robert Pattinson'dan devraldı. Ptsi 12 Nis. 2010, 14:36 | |
| kuzum kopyalayabilmişssin açmışssın konuyu | |
|
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: 'en seksi vampir' ünvanını Robert Pattinson'dan devraldı. Ptsi 12 Nis. 2010, 16:23 | |
| Evet Mtv nin sitesinde bozukluk vardı düzeldi sonra .. | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: 'en seksi vampir' ünvanını Robert Pattinson'dan devraldı. Çarş. 21 Nis. 2010, 12:51 | |
| hımmm şimdi seksilik bana göre tartışmaya açıktır ondan bu hbaer ne derse desin bence robert daha seksi ve çekici sağol kuzum | |
|