| Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... | |
|
+6mrv rkn MisSwan* ! яocKqiяL ! sydney Mss.PATTİNSON dewil 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Salı 19 Ekim 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Salı 19 Ekim 2010, 18:12 | |
| Salak bu çocuk ya kendini kimle kıyaslıyo Rob kiiim sen kim yaa mal | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Salı 19 Ekim 2010, 21:03 | |
| bu çocuk salağın önde gideni yaaa rob la sen nasıl kıyaslayabilirsin ki kendini bu çocuğun menajerleri yaptırıyo bunu rob üzerinden prim yapmaya çalışıyolar önce bara gidip kız tavlamak istiyorum robla dedi şimdide bu ayıp denen bişey var ya bişey yapıcaksan işini yap çık şarkını söle | |
|
| |
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Çarş. 20 Ekim 2010, 16:21 | |
| Aaa.. Mala bak.. Justin dönsüm aynaya baksın bakim o saçların Rob'unkilerle alakası var mı? Saçmalaık yha.. O çirkin saçlarını yolarım Justin'ın.. O kim ki yha? Justin kim? | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Çarş. 20 Ekim 2010, 18:45 | |
| | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Cuma 22 Ekim 2010, 15:30 | |
| Justin kim ? Bilen biri bana anlatsın. | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Cuma 22 Ekim 2010, 15:41 | |
| - MisSwan~* demiş ki:
- Justin kim ? Bilen biri bana anlatsın.
aa evet ya kim o ?=) | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Cuma 22 Ekim 2010, 15:50 | |
| - Mss.PATTİNSON demiş ki:
- MisSwan~* demiş ki:
- Justin kim ? Bilen biri bana anlatsın.
aa evet ya kim o ?=) Justin diye biri mi çıktı ki piyasaya ne nerde ne zaman nasıl yalnız Rob'ın üzerinden prim yapma girişimlerine hız vermiş anlaşılan yakın zamanda da onunla kız tavlamak istediğini mi ne söylemişti kafayı yemiş sanırım zavallıcık şöhret başına vurmuş olmalı | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Perş. 11 Kas. 2010, 15:51 | |
| ya ben 2 sini de seviorm ve justin in saçlarını daa ii buluorm ama forever robert tabi | |
|
| |
Jacob Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 20 Tür : Kurt Adam Yaş : 30 Kayıt tarihi : 22/11/10 Lakap : Tiger
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Ptsi 22 Kas. 2010, 20:12 | |
| | |
|
| |
Roblar... Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 59 Tür : Vampir Nerden : ROBUN DÜNYASINDAN Kayıt tarihi : 09/08/11 Lakap : ROB
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Perş. 15 Eyl. 2011, 17:30 | |
| bence demire bi zincir bağlayıp kendini assın o kim edward kim ay hayır anlamıyorum edwardla arasında dağlar kadar fark var nasıl kendini onunla kıyaslar aklım ermedi valla (ayrıca size katılıyorum bende onu geçen gün rüyamda gördüm edwardın önünde onu boğuyodum inşallah gerçek olur) | |
|
| |
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... Perş. 15 Eyl. 2011, 17:46 | |
| gerizekalı biber!zaten türklerin çok yağlı ve aptal olduğunu sölemiş | |
|
| |
| Justin saçlarının Robert Pattinsondan daha iyi olduğunu düşünüyormuş... | |
|