Peter Facinelli o kadar eğlenceli, o kadar ince esprili bir insan ki, onun söyleşilerini okumak ayrı bir keyif veriyor bana…
İşte yine bir söyleşide Peter’a her zamanki soruları sormuşlar, cevapları beni çok güldürdü. Sen çok yaşa e mi Peter!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner ve Robert Pattinson arasında bir kavga olsa kim kazanır?
Gerçek hayatta mı? Bu konuda sırf daha annesinin karnındayken karate dersleri almaya başladığı için her zaman Taylor’ı tutarım. Ve ayrıca onun savurduğu yumrukları ve tekmeleri gördüm. Taylor’ın sadece Rob’u değil, beni de kavgada yeneceğini düşünüyorum.
Peki, hadi bize şu haberi ver. Rob ve Kristen Stewart çıkıyor mu?
Biliyorsunuz, rol arkadaşlarımın kimlerle çıktığını bilmiyorum, ve onlara sormuyorum da. Demek istediğim Edie Falco’nun (Peter’in Hemşire Jackie dizisindeki rol arkadaşı) da kiminle çıktığını bilmiyorum.
İnsanların sürekli bu soruyu sormalarından yoruldun mu?
Evet, insanların bana her zaman Edie Falco’nun kiminle çıktığını sormalarından bıktım! (Alice’in Notu: Sevgili Peter burada aslında çok ince bir şekilde soruyu sorana dokundurmuşsun, ama anladığını hiç sanmıyorum.)
kaynak: robertpattinson-tr