| Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim | |
|
+4mrv rkn ßusRa_ßeLLa seyhan Catherine 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Cuma 07 Mayıs 2010, 21:19 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gerçekten nasıl olur da Kristen Stewart’a hayran olunmaz?
Twilight’ın bebeği Haziran ayının Elle dergisinin kapağını süsleyecek ve hala hakkında olumsuz düşünceler söylenmeye; bloglarda olumsuz yazılar yazılmaya devam ediyor.
“ İnsanlar benim mutsuz ve berbat birisi olduğumu söylüyorlar.” diyor dergideki röportajında “Hayır ben mutsuz birisi değilim ama insanlar beni bu şekilde görüp bağırıyorlar. Bazen gerçekten kendimi ağlamamak için zor tutuyorum. Bu gerçekten insanlar tarafından size yönlendirilen çok kötü bir enerji.”
Bunu çokça kereler bir ilk elden gördük. Örnek olarak The Yellow Handkerchief galasında Stewart’a ve onun menajerine gerçekten de “buradan defolup gidin” diye bağırıyorlardı. Bazen durum gerçekten de kontrolden çıkıyor.
“Benim minnetsiz birisi olduğumu söylemelerinden gerçekten nefret ediyorum ve hiç değer vermediğimi söylemelerinden; çünkü ben gerçekten çok değer veriyorum. Hatta öyle ki benden daha çok değer veren birisini tanımıyorum bile.” diye ateş püskürüyor Kristen.
İşin aslı bunu söyleyenler orada bir insan olduğunu unutuyorlar. Çekim arkalarını izleyin; fotoğraf çekimlerinin arasında çekim ekibiyle birlikte nasıl kıkırdayarak eğlendiklerine bakın. Bu kadar sert olmayın; biraz gevşeyin millet!
“Bir ödül almak üzere falan sahneye çıktığımda insanlar benim gergin, rahatsız ve garip olduğumu söylüyorlar. İşin komiği ne biliyor musunuz öyleyim ama onların kullandığı kötü anlamlarda değil. ” diye anlatıyor Elle dergisine Kristen.
Hazır rahatsızlık demişken neden hala Robert Pattinson ile ilişkisi olduğunu itiraf etmediğine dair bir fikriniz var mı? Eminim vardır.
Bu makaleyi yazan kişinin notlarına baktığımızda Kristen’in Kindle’ında Bel Ami’nin bir kopyasının son zamanlarda indirilmiş olduğunu öğreniyoruz. İnanılmaz öyle değil mi? Ama bu röportajın beklediğiniz şekilde “Biz birlikteyiz” şeklide bir röportaj olduğunu düşünmeyin.
“İlişkilerim hakkında konuşarak onları asla ucuzlaştırmam.” diye cevap veriyor Kristen. “İnsanlar bana kiminle birlikteysem açıklamamı ve milletin dilinden kurtulmamı öneriyorlar. Ama ben biliyorum ki öyle olmayacak. Detayları isteyecek daha detay sorular soracaklar.”
Biz mi? Asla! Ama bu açıklamadan anlaşılan Kristen birisiyle çıkıyor ve biz hepimiz biliyoruz ki bu kişi Micheal Angarano ya da Dakota Fanning değil.
Ama Kristen için kötü düşüneneler bu makale onu sevmenizi sağlamaz mı? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çeviri: Pisicik13 Kaynak: uk.eonline.com kaynak:twilightfantr.com | |
|
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim C.tesi 08 Mayıs 2010, 20:58 | |
| oy kıyamam ben sana | |
|
| |
ßusRa_ßeLLa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 91 Yaş : 27 Nerden : Venüs-Aşk gezegeni Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : msS.haRmLesS
| |
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Paz 09 Mayıs 2010, 20:55 | |
| kıskanıyorlar büşram işte | |
|
| |
ßusRa_ßeLLa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 91 Yaş : 27 Nerden : Venüs-Aşk gezegeni Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : msS.haRmLesS
| |
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Ptsi 10 Mayıs 2010, 18:31 | |
| yazık ama yhaaa bunu acıma manasında söylemiyorum haşa ama belli ki bu gücüne gitmiş ben bile onun biraz tutuk olduğunu düşünürdüm ama artık(daha öncelerden de 1-2 röportaj okumuşluğum var bu konuyla ilgili)onu öyle değerlendirmiyorum hatta bana sematik gelmeye bile başladı ayrıca ben de dahil kimse kimseyi tanımadan böyle değerlendirmeler yapmamalı belli ki oturuyor insanın içine takmasın ama bunları yluna devam etsin sevenleriyle bence | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Ptsi 10 Mayıs 2010, 18:37 | |
| kıskançlık kötüdür | |
|
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Salı 11 Mayıs 2010, 17:51 | |
| kız kesinlikle haklı +1 puan | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Salı 11 Mayıs 2010, 18:06 | |
| Ah meleğim nasıl kırılmış kıyamam Kris sen onlara aldırma ya kıskançlıklarındanne yapacaklarını bilmiyorlar. bu hayatta en nefrettiğim insanlar fesat ve kıskanç olanlar sen Rob'un kollarına git kris o sana bunları unutturur | |
|
| |
*KristeN* Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Yaş : 29 Nerden : Kristen*ın Kalbinden Kayıt tarihi : 11/05/10 Lakap : Kristew
| Konu: Geri: Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim Salı 11 Mayıs 2010, 19:16 | |
| işte canımın gerçekliği | |
|
| |
| Kristenden Cevap: Ben Minnetsiz Değilim | |
|