[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ashley greene belkide robert pattinson büyüsü altında ona aşık olmayan tek kadın
"robla tanıştığım zaman ,onun hakkında iki kere düşünmedim. çok çekiciydi ama o kimya yoktu ortada. "
Ashley seks sembolü pattinson'ın kadınları anlamadığını söylüyor "kadınlardan çok ilgi çeker ama tam olarak anlamaz bunu ,çünkü twilighttan önce o harry potter'da ki bir çocuktu" ashley'e kellan lutz ile hiç takılıp takılmadığı sorulduğunda
"bunu kesinlikle düşündüm "diyor. ama greene geleceklerinde romantizm görmüyor. " o benim en iyi arkadaşlarımdan biri ,ama eğer romantikleşmeye başlasaydık bunu yıllar öncesinden yapardık! onunla diğer erkekler konusunda konuşmayı seviyorum ,ilişkimize değer veriyorum yani bunu onunla çıkarak mahvetmek istemiyorum
Ashley greene'den set sırları!Ashley jackson'dan hoşlanıyor !o harika bir erkek . o çok yetenekli,hem müzikal anlamda hemde sahnede.ilk film içim baseball topunu
nasıl fırlatacağımı öğrenmem gerekiyordu ve o oradadaydı bana öğretmeye çalışıyordu. ona öğlesine vurgundum ki ama açıkçası berbattım. yani tamamen utanç vericiydi.
Kristen çıtkırıldım bir kız !Hoppadır ve heyecanlı ve eğlenmeyi sever. Gerik kalanımız gibi kıkırdayan küçük bir kızdan fazlasıdır.birçok insan onu böyle görmez çünkü insanların önünde kalkanlarını indirdiğini sanmıyorum.
Taylor gerçekten yavru bir köpek!eğer taylor'la ben gerçekten kavga etseydik sokak dövüşü gibi muhtemelen ben kazanırdım- çünkü o tam bir centilmen!
Robert çok utangaço gerçekten sakar ve koordineli değil.bazen sadece konuyu dağıtıyor ve konuşmaya devam ediyor ve kendisinin anlamadığı şeyler söylüyor.bu çok komik ama o gerçekten tatlı bir çocuk.
Hepsi birbiriyle flörtleşiyor!Filmde o kadar çok çift var ki ,yani hepimizi bunu kabullendik. Birsürü gürültü patırtı vardı ,kellan nikki ile flört ederdi ve jacksonla ben ,etrafta dans ederdim. çok masumcaydı ama hepimiz birbirimizle flörtleşiyorduk.
çeviri:paramore
kaynak:seventeen
kaynak:twilightfantr.com