[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ELİZABET REASER'IN ROB VE KRİS'İN ÇIKIP ÇIKMADIKLARI HAKKINDA BİR FİKRİ YOK
Öyleler mi? Değiller mi? Bu soru Twilightçılara, Robert ve Kristen’ın Catherine Hardwicke’in yatağındaki ilk seçmelerinden beri eziyet veriyor. Oprah Winfrey ile bu konuda konuşurken ilişkileri hakkında güldüler. Ve USA Today röportajında aktörler onları beraber göremeyeceğimizi itiraf ettiler çünkü gizleniyorlar.
Fakat Esme Cullen’ı canlandıran Elizabeth Reaser’a sorarsanız, onların çıkıp çıkmadıkları hakkında hiçbir fikri yok. Bu soruyu sormak için yanlış kişi.
“Oh!Bilmiyorum!” ona söylentileri sorduğumuzda gülüyor.
“Rob ve Kristen ile yakın zamanda konuşmadım o yüzden hiçbir fikrim yok. Söylediğim gibi muhtemelen siz benden daha çok şey biliyorsunuzdur.”
Reaser, insanların kişisel yaşamlarıyla işinin uyumlu olmadığını söyledi. “Asla hiçbir şey bilmiyorum.” Diyerek kabul etti. “Aynı zamanda sette olanlar hakkında fikri olmayan cahil biriyim. Ve bence bunu seviyorum.”
Çiftin setin dışında görülmesine “Oh, prova yapıyor olmalılar.” Diyerek şaka yapıyor.
Gerçekte aktrisin kafasında daha önemli şeyler var. “Ben orada sadece önemsiz biriyim bu yüzden nasıl gittiği hakkında bir fikrim yok.” Diyor.
Çeviri:Lamb-Lion
Kaynak:MTV
kaynak:twilightfantr.com