Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki: Pattinson en iyi kalpli 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Nikki: Pattinson en iyi kalpli 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nikki: Pattinson en iyi kalpli

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Nikki: Pattinson en iyi kalpli Left_bar_bleue0/0Nikki: Pattinson en iyi kalpli Empty_bar_bleue  (0/0)

Nikki: Pattinson en iyi kalpli Empty
MesajKonu: Nikki: Pattinson en iyi kalpli   Nikki: Pattinson en iyi kalpli EmptyC.tesi 22 Mayıs 2010, 11:53

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NİKKİ: PATTİNSON EN İYİ KALPLİ

Sinemalara gelmesine bir aydan daha fazla olan Eclipse, Twilight’çıların vampir serisinin üçüncü kısmı için bekledikleri ipuçları yüzünden yaygara yapmalarına sebep oluyor. Bu ipuçları nadir de olsa , Us Weekly editörleri yeni sahne arkası görüntülerini yeni “bookazine” de bulunduracaklarına söz verdiler. “Twilight’ın seksi yıldızları: Tutulma” ve Tutulma’nın cast ekibinin setteki bazı açılışları 28 Mayıs’ta bayilerde. Ayrıca özel basım tonlarca resim ve poster içeriyor – cast ve yapım hakkında –

Örneğin casta yeni gelip vampir Victoria’yı ele geçiren Bryce Dallas Howard, başlarda bu birbirine sıkıca bağlı cast ekibine katılmakla ilgilendiğini ve onların inanılmaz şekilde iyi karşıladığını itiraf etti.

“Derinlemesine düşündüğüm ve birçok insanla tartıştığım bir şeydi çünkü çok büyük bir anlaşmaydı.”
Dedi Howard kitapta. Kendi tesellisini keşfetti:
“Rob ve Taylor çok iyi adamlar. Onları seviyorum! Ve Kristen ‘Bebeğin nerede? Onunla tanışmak istiyorum’ gibiydi.”
Ama KStew’dan daha fazla, Nikki Reed bebek bakıcılığını kanıtlamış gibi görünüyor. “İkinci anne gibi!” diyor Howard. “Diğer gün bebeğim dedi ki ‘Nikki’yi özledim.’ Bense ‘Tatlım, ben de özledim’ gibiydim.”

“Ne kadar yakın bir aileyiz.” Diye ekledi Kellan.
Nikki neden onları sevdiğini de anlatıyor.
“Tamam, Peter Facinelli kesinlikle şakacı ve muzip. Ve çok iyi bir baba figürü – güvenli ve rahat.”
Dedi Reed. “Jackson en sanatçı, yaratıcı ve bence en yetenekli. Liz Reaser en iyi okuyucu. Kellan ve Ashley çok benziyorlar: ikisi de sürücü insanlar ve ikisi de dışarıda takılmayı seviyor. Onların etrafında olan bir sürü parti var. Pattinson en iyi yürekli.”

Çeviri:Lamb-Lion
Kaynak: MTV

kaynak:twilightfantr.com

Nikki: Pattinson en iyi kalpli
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nikki Reed: Robert Pattinson'un Bizden Daha Çok Korumaya İhtiyacı Var !!
» Nikki'nin 10 Yaşındaki Kardeşinin Nikki'ye Kur Yapanlara Bir Tavsiyesi Var
» Nikki ve Arkadaşları
» "TAŞ" Nikki
» eski nikki^^mm xD