Percy “Romeo” Miller, son birkaç yıl içerisinde Güney Kaliforniya üniversitesinde öğrenci olmak ve basketbol oynamanın yanında müzik ve oyunculuk kariyerini de ilerleterek her yönüyle on parmağında on marifet bir insan oldu.
MTV News, elinden her iş gelen aktörümüzün, 2010 MTV Film Ödülleri En İyi Film olarak hangi filmi seçtiğini öğrenmek için sıkıştırdığında, The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma)’ın bir bölümünden bahsederek aslında seçimi hakkında bir parça ipucu verdi.
“Şey aslından son Twilight’da ben de olabilirim. Yani kazanan tarafın kendi tarafımız olmasını (New Moon’un Avatar’ın önüne geçmesini) istemek zorunda kalacağım.” Edward ve Jacob Takımlarının savaş hazır olduklarını söyledi. “Şu Bütün kadınlar için küçük bir sır ki: Acaba bir Romeo Takımım olacak mı?”
Romeo, Stephenie Meyer’in en çok satan kitabından uyarlanan serinin son iki filminin sonunda küçük bir rol alabileceğinden bahsettiğini söyledi. “Yetkili yapımcılardan bazılarıyla şu an görüşüyoruz.” diye ekledi. “Küçük bir rol ama, beni orada görebileceksiniz.”
Eski Nickelodeon yıldızı, kaslı kurt adam Jacob Black (Taylor Lautner) ile bir mücadeleye girmeye hazır olduğunu söyledi. Pazusunu göstermek için gömleğinin kolunu sıyırarak gururla “Fizik çalışıyorum, hazırlanıyorum” dedi. “Romeo Takımı burada bebeğim.”
kaynak:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]