[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]British Elle'nin haziran sayısından bölümler yayınlanır yayınlanmaz bloglara düştü.
Üzücü açıklamada, Twilight yıldızı Kristen Stewart paparaziler tarafından fotoğrafının çekilmesiyle kadınların tecavüze uğramasını karşılaştırmış. Neredeyse hemen hayranlar ve tecavüz kurbanları için kurulmuş derneklerden sözcüler oyuncuyu eleştirdi.
"Ben gerçekten çok büyük bir hata yaptım. -Bu çok açık ve kesin." diyor Stewart Kore'de Twilight Serisinin 3. filmi Eclipse'i tanıtırken People dergisine. "Ve ben kelime seçimim konusunda gerçekten çok üzgünüm."
Stewart kelimelerle oynayan biri olarak bilinmez. "Daha öncede aptalca yorumlar yaptım, ve ben her zaman "Her neyse. Ne isterlerse düşünsünler." diye sonuç çıkardım." diyor.
Fakat bu konuda LA doğumlu oyuncu kendini gerçekten durumu açıklamak zorunda hissetti. "Hakkımı çiğnenmesi düşüncelerimi anlatmak için daha doğru bir kelime." diye belirtti.
Aslında kadına şiddet konusu Stewart'a yakın bir konu, oyuncu 2004 yılında Speak rolünde tecavüz kurbanı birini canlandırdı. RAINN ve SOC için basın toplantıları düzenledi, açıklamalar yaptı.
"İnsanlar benim bu konu hakkında duyarsız olduğumu düşünebilirler. Ben büyük bir hata yaptım." diyor oyuncu.
Kaynak: people
Çeviren: *Elif*
kaynak:thetwilightsaga.biz