asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robertla müstehcen şiirler ve remember me'de ki diğer şeyler hakkında Salı 08 Haz. 2010, 10:24 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Remember me DVD'sinin extralarında robert ve ekibin yorumları olacak. onlardan birkaç seçme
Tyler'ı oynayan robert'ın film boyunca gizemli deri not defterine birşeyler karalaması gerekiyordu. "Sette rob'a sürekli -günlüğüne birşeyler yazmalısın adamım-diye söyleyip durdum " diyor yapımcı nick. robert:" bütün o p.rnografik şiirleri yadığımı hatırlıyorum zuha ne zaman üzerine yakın plan çekim olsa .Kalın büyük harflerle yazılmış korkunç, korkunç şeyler "
rob'un seks sahnesi korkutucuydu: pattinson de ravin ile işi pişiriken dehşete düşmüş. dahada fazlası yönetmene sempati besliyor ." arka çatalıma uzun süre bakmak zorunda kalan kişiye" diyor robert
Annesi dövme düşüncesi üzerine dehşete düşmüş. : Robert'ın karakteri abisinin adını hatıra olması için göğsüne dövme yaptırmıştı. Robert'ın annesi bunu trailer'da gördüğünde hemen robert'ı aramış zuha "Gerçektenmi ? göğsüme michael adını dövmelettirdiğimi mi düşündün? " der gibiydim
Fanlar not alın -los angelas'day ken senaryoları fast-food dükkanının park yerinde okuyor Herzaman senaryoları okuduğum yer olan In 'N Out burger'in park yerindeydim.... ilk dört sayfada tyler karakterinden hoşlandımın farkına vardım. " belki double burger ile kutlamıştır
paparazziler ile olan asabiyeti konusunda utangaç değil: new york'da çekim yaparken ,fotoğrafçılar rahatsızlık vermişti ,remember me'nin neredeyse her sahnesinin yorumunda robert aynı anekdot ile geliyor "Hiçbirşeye bir damla saygı göstermediler "
Büyük dramatik kavga sahneleri(um,... eclipse'de ki gibi) onu sıkıyor: robert filmde rol arkadaşı chris cooper tarafından haşat ediliyor, ve bunun her dakikasından zevk alıyor "muhtemelen bir filmde yaptığım en eğlenceli şeydir " diyor arabanın tavanına kafasının çarpılması hakkında. normalde kavga sahneleri o kadar kareografik olurki, bunu sıkıcı hale getirir
Çeviri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaynak:latimes | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Robertla müstehcen şiirler ve remember me'de ki diğer şeyler hakkında Perş. 10 Haz. 2010, 11:48 | |
| süpersin Robert ya | |
|