[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Pattinson Cumartesi günü Twilight Eclipse Basın toplantılarında bir muhabirin sorusunu yanlış anlamış gibi yaptı.
"Sen hiç başka bir kadınla ve başka bir adamla yattın mı diye mi sordun? Bence bu hiç uygun değil" diye şaka yaptı.
Fakat ciddi olarak, hayır o Twilight filmlerindeki gibi Jacob, Bella ve kendi karakteri Edward'ın bulunduğu aşk üçgenin bir parçası olmamış . Ve olacak gibi de durmuyor. O bir çifti asla ayırmaya çalışmayacağını söylüyor fakat o büyük ihtimalle sevdiği kadını kendine saklar.
İyi haberler var! Pattinson basın toplantısından bazı bölümler;
-Eclipse'de Lautner ile çalışma: "İyi bir şey. Kristen ve özel bir kaç şey dışında bir şeyler yapacağımı sanmıyorum. .. Edward'ın hoş duygulara sahip olmasına izin vermek, Jacob'u kıskanmak ve kendini kontrol edememek.. Böylece rol yapmak çok daha kolay oldu. Zırhınız içine birinin girmesine izin verdiğiniz sürece çok daha fazla çeşitli duygu türleri olur."
-Bir kız için kavga eder mi? : "Evet, belki. Bilmiyorum eğer aşıksam belki. Aşk, gururdan çok daha üstün.
-Jacob'un Edward'dan daha yakışıklı olduğunu söylediği replik: "Söyleyecek hiç bir şey yok. "Evet yakışıklısın".. "Peki en azından ben senden daha ateşli değilm. Bilmiyorum. Bu oldukça eğlenceli. Jake'in bu filmde bazı sloganları var."
- Lautner'la olan karşılıklı sahneleri hakkında: " Omuzunu tutmam gerekiyordu. Senaryoda bu yoktu... Ama onun omuzunu tutacağımı düşündüm. Bu kesinlikle onu çıldırtıcaktı, tüm sahneyi tersine çevirecekti. Bu yüzden onuzunu tuttum ve omuzuda tutmak için çok büyüktü...
-Hayran siteleri hakkında: "Bazen onlara bakıyorum ve haftasonları menejerime ulaşamadığım zamanlarda hangi etkinliklere katılacağımı öğreniyorum
Kaynak: blog2.zap.it
Çeviren: *Elif*
kaynak:thetwilightsaga.biz