[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Pattinson ünlü saçını son filmi "Water For Elephants" için kestirdi - ve yıldız oyuncu aslında saçını kısa daha çok sevdiğini ama "Breaking Dawn" için uzatabileceğini söyledi.
Cumartesi günü "The Twilight Saga:Eclipse" tanıtımlarında Access Hollywood ile yaptığı röportajda Shaun Robinson'a "Düşünüyorum da Edward "Breaking Dawn" da biraz saçını kestirebilir diyor ve gülüyor. "Ben çok daha iyi hissederim. Sende çok daha çevik hissedersin" diyor.
Yeni saç modeli var yada yok, o çevikliğini serinin iki bölümlük final filmi Edward ve Bella'nın sonunda evlendiği ve ilişkilerini mükemmelleştirdikleri "Breaking Dawn" da göstericek.
"Yastık ısırma sahnesini merak ediyorum. Bence çok eğlenceli" diyor Rob "Breaking Dawn" romanında Edward ve Bella'nın tutkularının arttığı an için. "Ben yapılacak bütün sıradan şeyleri yaptım. Gerçekten mi? O yastığı ısırıyor."
Rob ve Kristen "Breaking Dawn"da fiziksel ilişkilerini beklerken, "Eclipse" de (30 Haziranda sinemalarda) Taylor Lautner'ın çıplak bir sahnesi var, fakat eğlenceli değil.
"O dışardaydı, dışarısı buz gibiydi ve yağmurda yağıyordu." diyor Rob ekrandaki romantik rakibine takıldığını açıklarıken.. "Ve o orda oturmuş, yerde titriyordu . Benim söyleyecek sadece bir cümlem var ve ben sürekli " Oh, çok üzgünüm ne söyleyeceğimi yine unuttum. Neydi o cümle?" diyip duruyordum.
Robert sinemalarda çok ciddi olmasına rağmen, İngiliz yıldız kameralarda çok eğlenceli biri - fakat komikliğini "Saturday Night Live" a potansiyel konuk gibi kullanmak çok sinir bozucu olabiliyor diyor
Kaynak:Accesshollywood
Çeviren: *Elif*
kaynak:thetwilightsaga.biz