mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 11:17 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart Şafak Vakti'ndeki doğum sahnesinden neler bekleyebileceğimiz hakkında konuştu. Herkes ilk bölümdeki Kristen Stewart'ın karakteri Bella'nın bebeği Renesmee'yi doğurduğu sahnenin nasıl olacağını merak ediyor. Kristen E!Online'a anlattı: "Bunun üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca kitaptaki kadar duygulu olması için de çalışıyorum. Bunun göstereceğimiz kanlı sahnelerle alakası yok. Bu yüzlerdeki ifadelerle alakalı. Bella'nın bakışlarından neler olacağını anlayabilmeniz ile alakalı. Size duygularınızı hissettiren bir sahne olmalı. Bunun oldukça etkileyici bir sahne olacağını düşünüyorum." Kaynak:Facebook | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 11:44 | |
| | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 12:39 | |
| oh bea sonunda haber akışı başladı pi sağol merve | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 13:25 | |
| rica ederim kızlar | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 14:38 | |
| | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Şafak Vakti'ndeki Doğum Sahnesi Hakkında Konuştu... Paz 17 Ekim 2010, 14:41 | |
| ben resimler geç açılıyo görmemişim harbi dehşeh ya bune güzellik | |
|