Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Özellikle Çok Keyif Aldığın Bir Sahne Var mı? Cuma 18 Haz. 2010, 17:13 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Özellikle çok keyif aldığın bir sahne var mı? Robert: Bazı sahnelerde yer almak bile çok güzeldi. Bella’nın Jacob ve Edward’ın karşısında, her ikisi de bir aradayken, kendisi hakkındaki şeyleri açıkladığı sahneleri sevdim. İlişkilendirilecek ekstra bir durumdu. Filmin çoğunda Edward sadece Bella ile birlikte ve Bella sürekli Edward’a birşeyler açıklamaya çalışıyor, Edward onu başka bir adamla görmeye tamamen sıcak bakıyor ve bunu sadece onların ilişkileri ile ilgili değil, başka bir kişi ile ilgili olarak görüyor. Bu da durumu biraz daha ilginç kılıyor. kaynak:robertpattinsontr | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özellikle Çok Keyif Aldığın Bir Sahne Var mı? Cuma 18 Haz. 2010, 18:27 | |
| O sahneler güzel bende severim onları ama daha cok sevdigim bi sahne var benim |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Özellikle Çok Keyif Aldığın Bir Sahne Var mı? C.tesi 19 Haz. 2010, 16:38 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özellikle Çok Keyif Aldığın Bir Sahne Var mı? C.tesi 19 Haz. 2010, 17:03 | |
| O sahneler benim kendi begendigim sahneler eminim seninde begendigin sahneler vardır ben onlardan bahsetmiştim |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Özellikle Çok Keyif Aldığın Bir Sahne Var mı? C.tesi 19 Haz. 2010, 17:05 | |
| hıı ne biliyim siz ikiniz de o sahneler diyince ...sadece kafam karıştı | |
|
Misafir Misafir
| |