Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Sen de Edward gibi Bir Ruhun Olduğuna İnanıyor musun? Cuma 18 Haz. 2010, 17:16 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Sen de Edward gibi bir ruhun olduğuna inanıyor musun? Robert: Evet, kesinlikle. Kimin söylediğini hatırlamıyorum, ama bir ruh ve bir cennet mutlaka olmalı, çünkü iyi insanlar Dünya’da yeterince ödüllendirilmiyorlar. Her zaman bu fikri sevmişimdir. kaynak:robertpattinsontr | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sen de Edward gibi Bir Ruhun Olduğuna İnanıyor musun? Cuma 18 Haz. 2010, 18:24 | |
| Evet güzel cevap ama bence sende öyle bir ruh yok rob erkeklerde öyle bir ruh yoktur zaten. Maglum edwardda zaten bir hayal ürünü diye düşünüyorum ben kendi fikrimce |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |