[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Pattinson iyi bir görünüşe sahip olabilir fakat konu ilişkilere geldiğinde o nasihat için bilge yaşlı babasına danışıyor.
Kristen Stewart'la birlikte olabilir, fakat o babası Richard'ın ona mükemmel bir beyefendi olması konusunda ipuçları vermeye bayıldığını söyledi.
Babası tarafından gönderilen bir e-mail hakkında şunları söyledi ; " O bana harika şeyler yolluyor, geçtiğimiz gün bir tane daha geldi. Özür dilerim bunu yapmak zorundayım, fakat bence bu çok sevimli.. O her zaman çok resmi bir şekilde bu e-maillerden alıntılar yapıyor.
"Babam şöyle mailler atıyor : "Sevgili Rob, Ben jestler hakkında düşünüyordum ve bence bir bayanın elini öpmek çok iyi bir jest. Çok romantik ve kibar."
"Onun elini göstermelik öpmek için teklifte bulun .. Elini sık, sonra öp. Ben anneni bu yolla etkilemiştim."
Rob'un Kristen'a kur yaparken babasının nasihatlarını kullanıp kullanmadığını merak ediyoruz. Yada Rob'un onu kazanması için Kris'in sadece Rob'u görmesi yeterliydi..
Kaynak: New Magazine
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz