Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Pattinson Müziği Hakkında Konuşuyor Ptsi 25 Ekim 2010, 17:40 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight yıldızı Robert Pattinson, müzik kariyeri yapmak istediğini hiçbir yerde anlatmadı. Aslında Twilight soundtrack'inde bir şarkısı bile var. Şimdi Rob şarkı söyleyebilme yeteneğine yoğunlaşıyor, hatta ona göre sadece o öldüğünde ünlü olabilecek "depresif" şarkılar söylüyor. Müzik kariyeri istemesine rağmen Rob çoğu insanın onun duygusal şarkılarını beğeneceğini düşünmediğini itiraf ediyor, ve şarkı söyleme konusunda çok büyük bir başarı beklemiyor. "Eminimki insanların onlar yaşarken hiç dikkat etmediği sanatçılardan biri olacağım, ve öldüğümde insanlar "Evet, bu adam sanat yapıyor." diyecek." diyor Pattinson son röportajında. "Kendimi sadece acılarında boğulan 3 kişinin beni dinlediği bir blues bar'da kendimi düşünüyorum." diyor. Fakat müzikte çok ünlü olmak istememesine rağmen, Rob Simon Corwell'i sevdiğini itiraf ediyor ve bazı programlarını izlediğini de söylüyor. "Simona bayılıyorum. Bence onun harika bir kişiliğii var, ve programları çok eğlenceli." diyor. "O çok zeki biri ve halkın seveceği artistleri ortaya çıkarıyor, bu yüzden ben, onun benim müzik kariyerime el atabileceğini düşünemiyorum. Ben müziğim konusunda bencilim. Gitarımı alırım ve ne istersem çalarım, fakat sorun şu ki sanırım diğer insanlar bunu pek sevmiyor. Kaynak:Marieclaire Uk Çeviren: *Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|