“Alacakaranlık” yapımcıları Bill Condon’ın “Şafak Vakti” için seçeneklerini tartışıyor:
“Alacakaranlık” yapımcısı Wyck Godfrey Bill Condon’ın “Şafak Vakti” için seçeneklerini tartışıyor.
Wyck Godfrey, fanların en sevdiği yapımcı olarak fanlarına teşekkür ediyor ve Earth's Mightiest's Ed Gross ile bir roportaj yapıyor. Konları ise Alacakanlık serisinin son filmi, Şafak Vakti hakkında Wyck Godfrey’nin düşündükleri..
Özellikle, hikayeyi takip etmeyi umuyor ve yönetmen Bill Condon’ın üzerine aldığı filmle ilgili neler olacağını merak ediyor.
Bill’in tüm filmlerini gerçekten seviyorum, daima onun yapımlarını takdir ederim..ve ne zaman Alacakanlık’ta da için içinde olduğunu öğrendim, bu projeyi olduğundan daha ilginç hale getireceğinden emin oldum. Bana göre, onun yapımı filmi geliştirecek ve onun performansı izleyicilere oldukça gerçekçi ve doğru gelecek.
Godfrey konuya Condon ile umutlarını aktararak devam ediyor: Condon Şafak Vakti’nde kendi filmi Dreamgirls’e özenen tiyatral bir çalışma yapabilir ve bu güzel bir fantastik film olabilir.
Ek olarak, Godfrey filmin yapım öncesi için de konuştu: “Şafak Vakti’ne Eclipse hazırlandıktan sonra karar verdik, Bill ile görüşmeleri yaptık. Benim umudum, Tutulma’yı gördüğünüzdeki beklentilerinizi vermiş olmak…ve son olarak kurtları oldukça etkileyici bulacaksınız. İnsanlar ve vampirler arasında fazlaca bilgece etkileri olduğunu fark edeceksiniz… Şimdi biz bu etkiyi Şafak Vakti’nde de kullanmayı planlıyoruz.
Daha tam olarak ne zaman vizyona gireceği belli değilmiş gibi görünüyor.
Son olarak, Godfrey filmin zorlukları hakkında konuştu, pozitif ve negatif getirileri olduğundan bahsetti. Kendisi Alacakaranlık’tan dolayı filmlerin gidişhatında olumlu fikirlere sahip. Şafak Vakti’nde de yapım ekibi tekrar bir araya gelecek.
Çeviri:katherine pierce
Kaynak: examiner
kaynak:twilight-turkiye.com