[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight:Eclipse yıldızı Taylor Lautner'a cumartesi günü (12 haziran) LA basın toplantısında sinema sektörü sayesinde ünlü bir oyuncu olmanın avantaj ve dezavantajlarını sordular.
"Mahremiyet Konusu" diyor. "Evinin dışında 12 tane paparazi arabasının beklemesi ve sabahları seni Starbucks'a kadar takip etmeleri genellikle normal bir şey değil. .. Fakat bu işin çok daha fazla avantajıda var ve ben dezavantajlara tahammül etmeye devam ediceğim." diyor Taylor.
Lautner'ın Basın Toplantısından;
- Les Grossman'la (Tom Cruise) çalışmak hakkında: MTV Movie Awards için parodiyi yaptıktan sonra : "Bu harikaydı. Bay Cruise ile çalışmak kesinlikle harilka bir şey." diyor sırıtarak. "Onunla bir film çekmek hayallerim arasında."
- "Eclipse" de Robert Pattinson'a onun karakteri Jacob Robert'ın Edward'ından daha yakışıklı olduğunu söylemek zorunda kaldığı sahne hakkında: "Bu kesinlikle okumak zorunda olduğum cümlelerdi, bence Rob'un bana dik dik baktığı yüz ifadesiyle söylemek hem çok harika hemde çok zor, bana o Edward bakışını yap."
- Özel hayatında hiç aşk üçgenin bir parçası oldu mu?- Belki ilkokulda. "Böyle bir durumda olmak istemezdim. Eminim. Kesinlikle Hayır demek zorunda kalırdım."
Kaynak:Accesshollywood
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz