Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Cullen ailesi-parade ropörtajı   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Cullen ailesi-parade ropörtajı   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cullen ailesi-parade ropörtajı

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Cullen ailesi-parade ropörtajı   Left_bar_bleue0/0Cullen ailesi-parade ropörtajı   Empty_bar_bleue  (0/0)

Cullen ailesi-parade ropörtajı   Empty
MesajKonu: Cullen ailesi-parade ropörtajı    Cullen ailesi-parade ropörtajı   EmptyCuma 25 Haz. 2010, 13:14

Cullen ailesi-parade ropörtajı   A0003614bc4cd0b7c8dbc1e91b9591ab
akşam yemeğine kimin geleceği hakkında tahmin yok
Peter facinelli: herkezin ailesinde edward gibi birininbulunması problematik bir ilişki yaratmazmı? siz sanki"o insanla çıkmamış olmasını dilerdim" der gibisinizdir.ama onları sevdiğiniz için gülümser ve "aileye hoşgeldin" dersiniz. Sanırım aşk size hayatınızdan sonsuza kadar vazgeçirtecek kadar çılgın şeyler yaptırır.

Nikki reed: demek istediğim,kardeşime kaç tane kızla çıkmaya çalıştığını sorun ve kaçıyla uzun sürmüş aileyle tanıştıktan sonra. Çok hızlı büyüdüm ve çok genç evden taşındım.
yani ilişkilerde ciddi olduğum zaman o adamı ialemle tanıştırmak için eve getirmek birşekilde daha kolaydı.

aşkı menüden uzak tutmak

peter : Edward yemeğiyle oynamamalıydı (koptum Very Happy ) bella ile romantizim patates püresine aşık olmak gibi. Very Happy ailemiz çok kati bir kansızlık diyetinde ,ve diette olduğunuz zaman
bazen huysuz olursunuz. herzaman dediğim gibi, neden cullen'ların evcil hayvan çiftliği yok ,arka bahçede küçük bir hayvanat bahçesi gibi.böylece atıştırmak istediğimizde ,gider bir sincap yakalardık.
bu şeker dükkanınız olması gibi birşey Very Happy:D

en büyük fan mıknatısı

kellan : hepimizin ayakları yere basıyor,ve etrafımızdaki insanların hayatlarının nasıl değiştirğini görmek çok eğlenceli. özellikle rob.bu bir fan'ın onun üzerine atlaması ve sizin etrafta sadece bir bodyguard görmeniz ve 10 kişinin daha saklandıkları yerden çıkıp onun üzerine atladığı zamanlar gibi. tanrım, bir korumaya ihtiyaç duymayı düşünmek bile çılgınlık. ama rob işi şansa bırakmıyor. o bir gönülçelen ,ama aynı zamanda harika bir adam da hepimiz onu seviyoruz çünkü o kişi olarak hiç değişmedi.

garip bir twi-hard karşılaşması

kellan: oregon'da çekim yaptığımız sırada otel odamdaydım ve kapı çalındı. oyuncu arkadaşlarımdan birinin bana yemek getirdiğini düşündüm.ve duştan çıkıp bir havlu kaptım. tanrıya şükür kapıyı hemen açmadım çünkü teknik olarak çıplaktım. emmett,biz senin fanlarınız diyen sesler duydum. ve neredeyse ağlayacaklarını söyleyebilirim. bende yapabildiğim kadar hızlı biçimde üzerime birşeyler geçirdim kapıyı açtım ve iki tatlı bayan bir sepet dolusu abur cuburu tutuyordu hepimiz için

hepsi kapakların arasında

ashley: birinci kitabı bir buçuk günde okuduğumu hatırlıyorum ,ve ona aşık oldum. ve hemen ikinciyle üçüncüye geçtim. ve sonra neden insanların bu hikayeye bu kadar deli oldukçarını anladım. sonunda oyuncu kadrosuna alındığımda kendimden geçtiğimive gözyaşlarına boğulduğumu hatırlıyorum. Portland'da ki çekimlere başlayıncaya ve annem bana -henüz bir fan siten olmadımı- diyene kadar büyük bir olay olacağının farkına varmamıştım. bende "insanlar benim kim olduğumu bilmiyor" der gibiydim şimdi çığlık atan hayranlar heryerde.

senin baban kim?

peter: yetkili benim. provalarda çok vakit geçirdik ,çoğu zaman birbirimize yardım ettik. bence bir bağ var çünkü hepimiz birbirimize oyuncu olarak saygı duyuyoruz. onları gördüğümde, yüzüme bir gülümseme konduruyorlar. derin bir sevgim var,aile sevgisi gibi bütün cullen'lar ,bella ve jacob için. sadece yine oraya gitmek ve onlara sarılmak istiyorum. onlarla eğleniyorum. Birlikte çekimlerin bitiminde poker oynamaya geldikleri gibi şeyler yapıyoruz.

çeviri:paramore
kaynak:parade

kaynak:twilightfantr.com

Cullen ailesi-parade ropörtajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Parade.com Röportajı - 2. Bölüm
» Kristen stewart parade ropörtajı
» Cullen Ailesi
» breaking dawn çıkış tarihi..
» Isabella Swan Cullen~Edward Cullen Çizimleri