[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ashley Green
Alice diğer vampirler gibi mücadele gibi görünmüyor. Ne onu farklı kılan nedir?
''Alice kıvrak bir dansçı gibi olduğunu, bu yüzden çok Ayten'in mücadele gerçekten harika bir Cirque du Soleil spin, daha yaptı. Bir dövüş sanatları-arka plan ile büyüdü, artı ve tekvando akrobasi yaptım yok. Geri dünya almak için harikaydı.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jackson Rathbone
Eğer karakter gibi Güney konum, henüz biz bu film kadar çok vurgu ve duymadım.
Washington'un] bir lise çocuk [gerekiyordu beri ve bir Teksas aksanıyla olamaz''ilk filmleri yılında fazla diyalog yok, bu yüzden geri çekti. Sadece o emir havlamaya ve o rahat ve müzik aksan çıktığında bir ordu önde gelen müzik. Kesinlikle eğlenceli Jasper kendini akıllı yaşam vejetaryen vampir şekilde tutmak için yukarıya koyar bloklar hayal kırıklığına uğratmaya muktedir oldu. Sonunda aksanı biraz gidelim.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bryce Dallas Howard
sadece bir hafta ile kendi rolünü hazırlanmak için, nasıl franchise bu kadar çabuk hız kadar aldın?
''Ben zaten bütün kitapları okumuş ve ben gibi, Twilight görmüştü tiyatroda dört veya beş kez. ne kadar takıntılı ben Edward Cullen ile beraberim bilir çünkü Benim en yakın arkadaşlarım bile bana bir Post-it üzerinde Robert Pattinson yüzü ile doğum günüm için notlar yığın yapılmış. Onu seviyorum.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Peter Facinelli
Sen Carlisle Cullen, ailesinin patriği ve hikayenin bir parçası oyun, henüz çok onun hakkında az şey biliyoruz. Eğer film için parçası istiyor musunuz büyüktü?
''Hayranları asla küçük bir parçası olması gibi hissettiriyorsun. Eğer vampir hikayesi kaldırdığını varsa, insanların birbirleriyle kadar sopalarla birbirlerini korumak ve birbirlerine için savaşa hazır isteyen aile ile ilgilidir. Tıpkı aşk üçgeni olarak önem kazanmaktadır.''
Share E-mail Yorumlar 4 Preview Sorunlar EH çekil!
Sonraki Önceki
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nikki Reed
Yönetmen David Slade Rosalie yeni bir bakış açısı getirdin mi?
''O, çok karanlık ve tutar o tüm karakterlerin içine çok göz açılış oldu koymak düşündüm. Ne Rosalie oldu oldukça yoğundur. O kızgınlık, üzüntü bir çok çevrede, taşır ve kesinlikle haklı olduğunu ve aslında gerçekten makul öfkesi. Sonunda bu Bella'nın etrafında yapıştırma ve ona kendini biraz vermeye karar verir gerçekleştirmektedir.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Xavier Samuel
Nasıl Riley çok coveted rol arazi mi?
''Ben Vancouver uçtu bir 'belki' ile dört diğer çocuklar müdürü oldum. Benim Vancouver gitmek için bir pilot geri çevirmek zorunda kaldım, çünkü bir sepetin içine Tüm yumurtaları koyarak gibiydi. Ben çok memnunum ben duyuyorum.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Elizabeth Reaser
Bu franchise parçası olmanın en iyi yanı nedir?
''[Vampir] oynamak imkansız bir şey inandırıcı yapmak, ama ben denemeye devam etmek heyecanlandırıyor. Bu iş hakkında çok şey geçmişte anlar için, ama ben ve o başka bir atış olsun umarım daha iyi olur kendimden nefret olabilir.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kellan Lutz
Orada Şafak Vakti bazı sözleşme konulardı. Eğer oldukça Summit Entertainment tarafından tedavi oldum gibi hissediyor musunuz?
''Zirve olmadan burada olamazdık. Zaman zaman zor zaman Rob, Taylor ve film yüzü olarak Kristen sahip olabiliriz. Bazı şeyler gözden olsun. Zirve, ancak bunların izmaritleri dışı çalışıyor orada bazı şeyler üzerinde anlaşmazlıklar vardır.''
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dakota Fanning
Neden Twilight serisinin olmak istedin mi?
''Sadece hatta biraz şekilde bu fenomenin bir parçası olmak istedi olmak çok heyecan verici. Ben hemen yapmak istedim. Bu nadir bir şey sizin hayranıyım konum ve böylece çok büyük bir parçası olmak için muktedir's.''
çewiri google'a aittir umarım hayakkırıklığı olmaz
çewiri biraz zayıfta