Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim!

YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! Left_bar_bleue0/0Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! Empty_bar_bleue  (0/0)

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! Empty
MesajKonu: Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim!   Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! EmptyPaz 27 Haz. 2010, 17:25

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! 3770916733_7852c2a358
Bryce Dallas Howard, Rachelle Lefevre’nin yerine Tutulma’ya çağrıldığında, zaten Alacakaranlık serisinin bir müptelasıydı. Howard, Parade.com’dan Jeanne Wolf ile Edward için planlanan kaçınılmaz sonun gerçekleşmesi adına, kötü vampir Victoria rolünü almanın onun için ne kadar zor olduğunu konuştu
Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! Img-set?
Güçlü bir kötü taraf geliyor…
“Diğer aktörle yer değiştirmemiz ilk seferde olmadı. O filmden ayrıldığında ben Nichole Kidman ile Dogville’deydim. Victoria iki filmde de Rachelle Lefevre tarafından canlandırılmıştı, bu hissi ben de tatmak istedim… Ama onun kadar iyi olacağıma inanıyorum. Benim kabusum Rachelle’den kötü rol yapmış olmak çünkü kendisini güzel, zeki ve narin buluyorum. Bence ben Victoria’yı oynamak için hazırım, kitapların büyük bir okuyucusuyum ve arkadaşlarım benim sağlam bir Alacakaranlıksever olduğumu söyler. Karakterler hakkında bir sürü garip ayrıntıyı keşfettim ve çığlık atan birini ya da depresyondaki kişiyi çok daha rahat oynayabilirim.”
Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! 3927599422_9e03fccaeb

Ve şansı ayağına geldi…
“Önceki filmler daha çok romantik öğe içeriyordu. Tutulma da romantik nesneler içeriyor ama macera ve kovalamaca da var, özellikle Victoria ve Edward’ın kıyasıya kapışması, yenidoğan ordusu ve Cullen Ailesi’nin arasında geçen savaş sahnelerinde. Bu film, bir bayanın erkek arkadaşını getirebileceği bir film olacak, çünkü bu film kesinlikle macera ve kahramanlık filmi.”

Kargaşa için hazır…
“Savaş sahneleri için tam altı saat antrenman yaptık. Her gün savaş sahneleri için çalışıyorduk. Hemen ardından jimnastiğe katılıyorduk. Benim kalp ritmim çok düştü böylece, filmden önce çok daha fit olduğuma inanıyorum.”

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim! Victoria-vs-edward

RPattz ile başa baş…
“Bizim savaş sahnemizle ilgili tek bildiğim şey, eğer onun saçlarını karıştırırsam, milyonlarca genç bayanın beni öldürmek istemesiydi, bu neden bu konuda oldukça dikkatli davrandım. Aslında, saldırılarım için oldukça kızdım kendime, yumruklarımdan birisi istemeden Robert’in yüzüne geldi. Sonuç olarak gülünçtü. Ama biriyle güreşiyorsanız ve bunun için altı saatlik antrenmanlar yapmışsanız bu çok saçma olabiliyor. Yardımcı olamıyorsunuz ama gülüyorsunuz.”

Kendi izlediği yol hakkında…
“İşimle ilgili her şeyde sadakatle yoluma devam edebilmeyi arzuluyorum. Mükemmel bir kariyer yaptım, güzel bir evlilik ve taptığım bir oğlum var. Babamla konuşurken(Oscarlı film yapımcısı Ron Howard): “Umarım endişelendiğin zaman benim gibi olmayacaksın. Altmışıma geldim ve hala düşünüyorum. Tanrı korusun kötü şeyler yakında değil.” Demişti bana. Bu nedenle yaptığım şey, hayatımdaki her şeyi her an takdir etmek.”

Çeviri: katherine pierce
Kaynak: parade

kaynak:twilightsaga.biz

Yeni Victoria-Bryce Dallas Howard: Ben sağlam bir Alacakaranlıkseverim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bryce Dallas Howard self magazin ropörtajı
» Victoria-2(Bryce Dallas Howard)
» Bryce Dallas Howard ( Victoria) Afet ya!
» Bryce Dallas Howard~Victoria2
» Bryce Dallas Howard/Kate Spade