MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: David Slade Eclipse'de olamayacak gümüş Volvo için özür diledi... Salı 29 Haz. 2010, 15:11 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Edward Cullen'ın gümüş volvosu ne yazık ki Eclipse de bulunmayacak. Biliyorsunuz ki Tyra Show'da gümüş volvo verilmişti ve yazıda artık üretilmediği söyleniyor. David Slade bunun için özür diliyor ... Şaşırdım doğrusu.. | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: David Slade Eclipse'de olamayacak gümüş Volvo için özür diledi... Salı 29 Haz. 2010, 15:12 | |
| ya zaten new moondada kullanılmamıştı ama ben seviyorum bu arabayı keşke bunu bulabilseler sağol canım paylaşım için | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: David Slade Eclipse'de olamayacak gümüş Volvo için özür diledi... Salı 29 Haz. 2010, 21:24 | |
| yha Twilight ve Gümüş Volvo bende özdeşleşmişti hatta New Moon'da da çok yadırgamıştım ama olsun ne yapalım idare edeceğiz | |
|
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: David Slade Eclipse'de olamayacak gümüş Volvo için özür diledi... Çarş. 30 Haz. 2010, 10:11 | |
| gümüş volvo daha güzeldi | |
|