[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bella, Kristen Stewart kadar olsaydı, belki bir kurtadamla gidebilirdi.
Stewart ailesi ev hayvanı seçeneklerini kurt köpeğine çevirdi. Yabani ve melez olmayan bu türü evcilleştirmek yasal.
“O gerçekten çok tatlı, benim ayaklarımın önünde olmayı seviyor.” Diyor onların erkek ve yaşlı köpeği Jack için Stewart, David Letterman’ın The Late Show’unda.
Söylemek gerekirse, melez kurt çeşitleri için Letterman pek ikna olmamış gözüküyor. Bu arkaplanda kanlı kemikler falan demek.
“İnsanların kurtlar için telefon ettiğini duyuyorum.” Diyor Letterman.
Bu tarz şeyler biraz tartışmalıdır, Letterman da Kristen’ın annesinin neden sıradan bir köpeği edinmediğini merak ediyor, kurtlar oldukça vahşi ve saldırgan hayvanlar sonuçta(Yellowstone National Park’ta bir sürü Kanada Geyiği’ne saldırmışlardı).
“Biliyor musunuz, bu çok aptalca. Bir sürü avcı zaten kurtların yaptığını zevk için yapıyor.” Diyor Stewart buna karşılık. Avlanmanın gerçeğini vurguluyor.
Kristen Stewart ve David letterman’ın kurt köpekleriyle ilgili konuşmaları:
Kristen Stewart David Letterman’ın programını “kurt” konusuyla salladı. Tamam, kurt köpekleri. Melez türler. Yasadışı bir şey yapılmıyor. Stewart’ın annesi de ev hayvanı olarak kurtu tutmada ısrarlı. Baskı altında da olsa.
Evet, baskıyla.
“Bana ne demeye çalışıyorsun?” diyor Stewart, şakacı bir şekilde. “Gerçekten?”
Yıldıza göre, son zamanlardaki birçok film, -Alacakaranlık Serisi: Tutulma’nın prömiyeri geçen Perşembe yapıldı- annesinin boş-ev- sendromunu tetikliyor.
“Gerçekten korkunç!” diyor Stewart annesine, “Bu sadece küçük bir eğlence.”
Kim böyle düşünebilir ki..?
Meraklısına not: Birinci jenerasyon kurt melezlerini sahiplenme California’da yasal değil.
Çeviri:katherine pierce
Kaynak: E! Online
kaynak:twilightsaga.biz