Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz

+10
dewil
yourangel
ppizzaa
MisSwan*
sydney
Catherine
yeşim zanbakçı
Bittersweet
Forever.EDWARD
mrv rkn
14 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Tür : Vampir
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Empty
MesajKonu: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptySalı 29 Haz. 2010, 22:01

ben 30 Haziran'da capacityde 15:00 seansına gidiyorum hıhı
tabii bir de 2 Temmuz'da gitmeyi planlıyorum utan
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Left_bar_bleue0/0Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptySalı 29 Haz. 2010, 22:18

Capasity ha bakırköyde ah çok özledim Sad ben yarınki ruh halime göre hareket edecem olmazsa aksam tekrar giderim yada cmt giderim kesin karar vermedi ah 12 saat sonra Edward'la yım yuppi
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Left_bar_bleue0/0Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 08:29

Bende henüz bilet almadım ama yarın ya da cuma gidiyoruz büyük ihtimla burası küçük yer gerçi buluruz bilet diye ümit ediyorum.. Very Happy
yeşim zanbakçı
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye

Paylaşım Gücü : 24

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 09:25

ben pazar gününü beklemek zorundayım tabi bilet bulabilirsem bebeklerimi bırakıcak yer olsa hemen gidicem:(
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 13:06

Banu ablayla konuştum. Filmi izledi çok güzelmiş. 2. defa izlemeye giriyo. yorumlarını akşam yazıcakmış yuppi
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 18:14

Film hakkındaki yorumlarınız; nasıl buldunuz, nereleri daha başarılıydı Vb..

Şimdi nereden başlasam. Öncelikle bugun iki kere izledim yuppi sevgi İlk girdiğim seansta şansıma yine yanımda çok konusanlar vardı sinir oldum. Very Happy

Neyse İlk olarak yönetmene buradan kocaman bir alkış alkış alkış alkış bravo bravo Genel anlamda çok çok başarılıydı. görüntü, ses, Efekt mükemmeldi. Ben tutulmayı okuduktan sonra hep hüzünlenirim bugünde öyle oldu o yüzden tekrar girdim.

kitaba bağlı kalınmaya çalışılmış ilk gözüme batan buydu. Kitapta önemli dediğimiz her kelime var sayılır. Edward ve Bellanın arasındaki ilişki ise bana göre farklılaşmış. Şimdi bunu anlamaya çalışıyorum dedim kitapta da böylemiydi diye.

Bella daima arada onu anladık ama Edward'a olan aşkı eksilmiyordu. Ama filmde Edward daha çok seven taraf gibi göründü bana. (Tabi ben bu konuya çok dışardan bakamıyorum o yüzden izledikten sonra sizin görüşlerinizide bekliyorum)

Jacob ise Dolu doluydu. Gerçekten Taylor bana Jacob karakterine sempati duymama neden oldu. Özellikle yaralanma sahnesi acı vericiydi ve sonda veda..
Bella ise sürekli kafası karışık ve şaşkın daha sağlam olmalıydı bence.. Edward'a en son geleceğim.

Savaş sahneleri mükemmel ötesiydi olağanüstü diyebilirim. Çok gerçek ve çok heyacanlıydı. Jaspera bayıldım zira arada gülümsemem neden oldu.

İçinde herşey olan bir filmdi. Kitap gibi fakat beni üzen tyek şey Sonuydu. Yani en son çayırda Bella ve edward arasındaki konuşma. Serinin özüne uygunda olsa beni üzdü. Çünkü Tütulmada direk öyle kelimeler yok. neyse izleyince sizde karar vereceksiniz.

Gelelim Edward'a öncelikle Robert bu filmde kendini aşmış resmen. bakın önyargısız diyorum çünkü Edward'ın duyguları o kadar canlı ve direk geliyorki ne düşündüğünüzü anlıyorsunuz. Bakışları, hünü, hayal kırıklığı ve sevinci mükemmel yansıtmış. Edward'ın kitaptaki kadar sert tavırları olmaması dikkatimi çekti.

Dövüş sahnesi, evlenme teklifi ve benim favorilerimden olan çadır sahnesi mükemmeldi. Kitaba uygunluk bakımından Kusursuza yakındı buda yönetmenlerin ve senaristlerin en sonunda twilight fanlarını dinlediğini gösteriyor. Hayranların kitaba bağlı kalınmasını istediği en önemli sahneler bağlı kalınmıştı.

Son olarak filmin ilk yarısı bana biraz fazla hızlı geldi. Yönetmen ağırlıklı olarak aksiyon filmlerinde usta bunu anlıyorum. ikinci yarısı ağırlıklı aksiyon var ama bazı şeyler neden motora sarılmış gibi. Ah bu kadar konuşacağımı hesaba katmamıştım ama iki defa izleyince neredeyse beynime kazındı. Herşeye rağmen seride en sevdiiğim ikinci kitap olan Tutulmanın Filmini izlemek paha biçilmezdi.

Tutulmaya Tutuldum sevgi sevgi sevgi

sydney
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
sydney

Paylaşım Gücü : 182

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 19:48

filmi bende bugün izledim ve oldukça başarılı buldum.bende sevgili adminimize katılıyorum dövüş sahneleri evlenme teklifi ve çadır sahnesi harikaydı.ben tekrar gideceğim.bence izlemeyenlerde biran önce gidip görmeli.bu arada sevgili admin sanırım adınız banu utan sizinle aynı sorunları yaşadım.arkamda oturan çift devamlı konuşup durdu.bazı insanlara sinema kültürü verilmeli.sinemada sessiz olunması gerektiğini kimse öğretmemiş anlaşılan.
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 19:53

Evet Banu canım Smile gerçekten neden sinema kültürümüz olmadığını sorgulamaya başladım. 17:30 da girdiğimde daha farklı bir kitle vardı. ama onların içindede konuşan vardı. Gerçekten yaşla alakalı değil kültür ve Saygıyla alakalı
sydney
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
sydney

Paylaşım Gücü : 182

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 19:58

evet kesinlikle. ne yazık ki bu tür insanlar için yapabileceğimiz bir şey yok.
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 20:48

Bugün bilet almaya gidicektik ama arkadaşlarım gelemeyeceklerini söyleyince hayal kırıklığına uğradım tek gitmekte zor geldi hıhıŞimdi arkadaş arıyorum filme gitmek için banu ablanın yazdıklarından sonrada daha bi heycanlandım doğrusu Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 21:21

of of of nerden başlasam kitaba ne kadar sadık kalındığından mı yapılan küçük değişikliklerin filmi daha da mükemmelleştirdiğinden mi kurtların animasyonunun ne kadar güzel olduğundan mı oyuncuların evriminden mi bilemiyorumtamam Banu ablanın görüşlerine sonuna kadar katılarak ben de hepsinden kısaca bahsederek görüşlerimi yazayım

film şaşılacak derecede kitaba bağlıydı bu kadarını beklemiyordum bunun için David Slade'e(tabii savaş sahnelerinin mükemmelliği için ayriyetten) ve Melisa Rosenberg'e gerçekten teşekkür etmek isterdim

bazı sahnelerde küçük değişiklikler vardı herkesin fark ettiği gibi(yazmak istemiyorum çünkü izlemeyen arkadaşlar var)ve bunlar da filme ayrı bir hava katmıştı gerçekten çok iyiydi

kurtlar New Moon'dakine göre gerçekten çok daha iyi ve gerçekçiydi ayrıca Kris'in peruğu da pek dikkat çekici değildi

oyuncuların da söyledikleri gibi hepsi ayrı ayrı filmle beraber geliştiklerini söylüyorlar (bkz:Tay vücut çalıştı ve süper oldu,Kris alt dudağını ısırma huyundan kurtuldu)filmde de bu gelişmelerini belli ediyorlar hepsini ayrı ayrı tebrik etmek gerek ama Tay'i ayriyetten tebrik ederim bu filmde en ummadığım şeyi başardı ve bana Jacob'ı sevdirdi(normalde Jacob'tan en nefret ettiğim kitap-tabii bu benim görüşüm-)Kris de cidden süperdi(zaten o her zamanki hali de Very Happy)Rob!a söyleyecek sözüm yok Edward'ın duygularını müthiş bir şekilde aktardı ne demeliyim bilmiyorum(özellikle o çadır sahnesinde)

bana göre serinin şimdiye kadarki en iyi filmiydi gerçekte mükemmeldi izlerken hiç bitmesin istedim daha fazla aşk,daha fazla aksiyon ne vaadettiyse vardı film bana kendini 3 kez seyrettirir sevgi sevgi sevgi
ppizzaa
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
ppizzaa

Paylaşım Gücü : 4
Tür : Kurt Kız

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 21:37

şimdiye kadar izlediklerimiz arasında serinin en iyi filmi denebilir herkes benimle hemfikir olacaktır sanıyorum,kitaba hakim olan hayranlar olarak her şeyi tam anlamıyla birebir olarak filmde görmek istiyoruz ama tabi bu sinema dünyasını aşıyor anlaşılan:) yönetmene alkışlar

ama yok illa eleştirecek bir şeyler bulalım derseniz söyleyecek birkaç şey var tabi ki
admin banu nun da dediği gibi edward daha çok seven taraf gibi sanki, bir sahnede bella edward dan önce ayağa kalkıp eve gitmem gerek diyor mesela, sizce mümkün müSmile ayrıca edward ın bazı olaylardaki kitaptaki hoşgörüsü sahneleri uzatmamak adına gösterilememiş diye düşünüyorum,filmde en beğenmediğim şey victoria nın kafasının kopma sahnesi oyuncak porselen bebek gibiydi hiç olmamış tüm salonun güldüğüne şahidim

bunlar dışında filmin girişinde riley ile tanışmamızı sağlayan sahne çok başarılı, dövüş sahneleri süper,hatırlayacağınız gibi bella ve edward floridadayken cullanlar ve kurtların victoria yı kovalama hikayesini kitapta önce edward sonra da jacop tan dinlemiştik filmde bu kovalamacaya şahit oluyoruz david bunu çok iyi düşünmüş adam belli ki aksiyon işinde söyledikleri kadar iyi,jasper ın kitaptaki haliyle lider olarak ortaya çıkışı çok tatmin edici
en çok aklımda kalan çadır sahnesi neredeyse kitabın aynısı olmuş
bir de nedense rosalie ve bella arasındaki dialogta tanya nın adının geçmesini bekledim kitaptaki gibi ama yönetmen ben olsaydım da o kısmı filme koymayabilirdim
izlemeyenler için çok ipucu verdim korkarım ki bu kendimi tutmuş halim:)
neyse özetle film iyi,herkese iyi seyirler
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 30 Haz. 2010, 21:43

ya beni en çok üzen alıkoyulma sahnesinin olmaması yani Bella ve Alice'in kaçırma olayı yoktu birde eski zamanların üzerinden başarıyla geçtiler. Belki Rosalie kısmı daha uzun olabilirdi ama kurtlarin efsaneleri filan hoştu.
Bittersweet
Yönetici
Yönetici
Bittersweet

Paylaşım Gücü : 1266
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyC.tesi 03 Tem. 2010, 19:06

Bende filmi perşembe günü izledim.Başından sonuna kadar büyük bir beğeniyle izledim beklediğimin üstündeydi diyebilirim.Serinin en beğendiğim filmi buydu ilk 2 filme göre gerçekten gittikçe güzelleşiyor filmler.Çünkü baya bir özveri ve bütçe harcanıyor bu şekilde emeklerinin karşılığı alıyorlar.Oyunculuk olarak Robert Pattinson evrim geçirmiş diyebilirm bende ilk filmden 3.cü filme kadar kendini geliştirdi ve rolünün başarıyla üstesinden gelmiş rolüne de çok yakışıyor herşeyiyle başarılı bir kez daha edward rolü için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüm.Kristen Stewart da çok başarılıydısadece bu seride değil diğer filmlerinde de başarılı buluyorum.Rolünün hakkını fazlasıyla vermiş.Diğer oyuncular da çok başarılıydı.Aksiyon sahneleri yerli yerindeydi beklediğimden fazlası geldi aksiyon olarak.Tüm oyuncular kendini geliştirmiş bu farkı hissettim ilk 2 filme göre.Kitaba da bağlı kalınmış beklediğim sahneleri fazlasıyla gördüm.Ve bu şekilde bu filmi izlemiş oldum.Şafak vaktine kadar bekliyeceğiz artık o daha güzel bir film olacak eminim harikaydııı yaa herkes izlesin hacııı...
Very Happy Cool
yourangel
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
yourangel

Paylaşım Gücü : 83

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyPtsi 05 Tem. 2010, 12:11

film müthişti bayıldım yuppi en çok heyecanlandığım sahneler bella ve jocab ın öpüşme sahnesi oldu arkadaşlar ben en çok jocab hastasıyım artık allahım o bakışlar harikaaa sevgi konuya geri dönüyorum hıhı ayrıca çadır sahnesi de beni en çok heyecanlandıran sahneler oldu.Veee dövüş sahneleri harikaydı herşey çok ama çok güzeldi bana göre çok ama çok keyif aldım...Oyuncuları yazarımızı ve yönetmeni tüm emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum bravo bravo bravo gerçekten 3 temmuz c.tesi günü tam anlamıyla tutulduğum bir gündü sevgi sevgi
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptySalı 06 Tem. 2010, 10:34

ewet benim de seri boyunca en beğendiğim flim oldu . Aksiyon sahnelerine bayıldım, özellikle victoria yı ormanda kowalar ken emmetin kendini kaybedip sınırı geçmek istemesi... bella'nın kolunu çizmesi edward için.orda bayıldım resmen flim her yönüyle mükemmeldi ses efekleri ,görüntüsü ,kurtlar falan manyaktı ..döwüş sahnelerine de laf yok kusursuz bi çalışmaydı bence ormanda victia yı kovalarken hızları baş döndürüyordu.. filmin tek kusuru çok hızlı bitmesiydi ağla amaherşeye rağmen süper di .. bravo alkış
fbrh
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
fbrh

Paylaşım Gücü : 2

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptySalı 06 Tem. 2010, 19:58

yedi seansında izledim bugun filmi beyendım, oburlerınden oldukca ıyı oldugu gorunen bı gercek ama edwardla bellaya odaklanmak ıcın jakopla ılgılı sahnelerde baya bı kesıntıye gıttıklerı gozume carptı, yanı bella motorla gıtmıyodu kı onunla, ayrıca bellaya olsen daha ıyı dedıgınde bella bı sonakı sahnede dırek konustu onunla aralarındakı gel gıtler kırgınlıklar jakop un hıslerı bıraz perde arkasında kalmıs opusme de oyleydı, bella dırek op benı dedı kıtaptakı kadar ıcten olmamıs sankı al sana bı bahane deyıp sıradan bısı gıbı dedı ve bella bu sahnele herkes ıcın bıraz daha sınır bozucu oldu hıslerı 2 sn de deısmıs gıbı oldu, tutulma kıtabını ıkı kez okudugumdan mıdır yoksa en cok sewdıgım kıtap olmasındanmıdır bılemıorum kıtaptan cok fazla guzel detayı gormek ıstedım fılmde... son sahne ıcın de bısı solemek ısterım keske kıtaptakı gıbı dugun dawetıyesı jakop a gıttıgı anı da gorsedık daha wurucu ve etkıleyıcı bır son olurdu bence, cocuk yara bere ıcınde ıyılesemeden kaldı yatakta ole Smile neyse sonuc olarak serının sımdıye kadarkı en ıyı benım de en fazla beklentımın oldugu fılmdı sımdı sıra safak vaktınde sabırsızlıkla beklıyorumm:)
cyprus girl
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
cyprus girl

Paylaşım Gücü : 34

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyCuma 16 Tem. 2010, 22:25

Filme nihayet bugün gittim.Aslında haftasonu gidecektim ama ummadığım şeyler oldu.Önce televizyonda Muse'un tutulma için yaptığı klip Netron Star Collisionu gördüm.2 dakika sonra arkadaşım aradı ve sinemaya gideceklerini söyledi.Sevinçten havalara uçtum.Saat 6 seansına gittik.Gelelim filme:

Başlangıç sahnesinde Riley karakterini göstermesi hafif korkunçtu valla.Sonra Eclipse yazısı göründü ve dünyanın en güzel çifti göründü.Baştaki çayır sahnesi çok hoş çok romantikti sevgi .Tam birbirini seven aşıklardılar.Sanki bütün herşeyden uzak.Edwardın evlenme teklif etmesi,Bellanın reddetmesi.Çok sevimliydiler.

Heycan gitgide artmaya başladı tabi.Alicein gördükleri,bunun Belladan gizlenmesi.İkisi Floridaya gitmişti.Gerçi Charlie pek memnun deildi ama.Annesinin Edward hakkında söyledikleri.Kadın araalarındaki büyük aşkın farkında.Victorianın kovalanması gerçekten heycan vericiydi.Emmett ve Paul arasında az kalsın kavga çıkacaktı.

Okul önünde Bellanın Jacobun motoruna binip gitmesi sinir bi durumdu ama pişman oldu sonunda.Rosalienin hikayesi etkileyciydi.Özelliklede gelinlikle odaya dalması.

Edward Bellaya söylediği sözler''herzaman benim Bellam olacaksın''tamda ondan beklenecek romantik bir sözdü kalp

Herkesin güldüğü o sahne bizide güldürdü.Edwardın Jabobu görünce söylediği''bunun hiç gömleği yok mu?''sözü hepimizi güldürdü valla.Quelitalardaki hikaye beni bile etkiledi.

Edwardı daha önce hiç böyle görmemiştim.Kıskançlıktan dellirmiş halde yani. Jacobub Bellayı zorla öptüğünü ve Bellanında ona yumruk atmak isterken elini incittiğini duyduğu an.Öyle bir hızla geldi ki ben bile birşey olacak hissine kapıldım.Eğer Charlie gelmese kesin kavga çıkardı.Onu hiç bu kadar sinirli görmemiştim.

Mezuniyette çok şekerdi hepsi.Evdeki partidede öyle.Derken Aliceten beklenen haber geldi.Yeni doğan ordusu geliyordu ateşkes yapıldı.Bu arada dövüş çalışmaları gerçekten etkileyciydi.Emmettın espirileri havada uçuştu.Filmin en sevimli çifti Alice ve Jasperında nihayet samimi bi sahnesini gördük.Alice Bellaya tamamen süpriz yaptı.Yani ikisinin evde yanlız olacağını söylemesi.

Chalie ve Bellanın konuşması gerçekten komik deildi ama neşeliydi.Hele Bellanın''I'm virgin(bakireyim)''demesi.Charliede Edwardı takdir etti sonunda.

Beklediğim sahne gerçekten beklediğim gibiydi.Edward ve Bellanın evde yanlız kalması.Bellaya verdiği bileklik çok güzeldi.En bekledğim sahnede ciddi şekilde yakınlaşmalarıydı.Bellanın Edwardla birlikte olmak istemesi.Edwarda bunu istiyordu ama önce evlenmeleri gerektiğini söyledi.Ama bir süre için o da kendine engel olamadı.Giysi mevzusu gerçektende kitaptaki gibiydi.

Vee beklenen teklif nihayet gerçekleşti yuppi .O an ben bile heycanlandım.Edwardın söylediği sözler ve Bellanın kabul etmesi(arka fonda çalan şarkıda elbette).Bella kabul edince Edwardın gözleri parladı.Şahane bir sahneydi.

Çadır sahnesine bende sinir oldum. Mad .Edward mecbur olmasa Jacobun Bellaya yanaşmasına bile izin vermezdi.Edward bir kez daha Jaboba duygularının samimi olduğunu söyledi.

Bella-Jacob öpüşmesine gelince.Jacob resmen onu zorladı.Nasıl zorladı derseniz kendini tepeden atmak üzere gibiydi.Şahsen çok sinir oldum Mad .Ama Edwarda söyediği söz gerçekten doğruydu.

Savaş sahnesi inanılmazdı valla.Çok etkileyciydi.Riley ölümü haketmişti.Edward onu uyardı Victoria konusunda ama o dinlemedi.Sonunu kendi hazırladı.Victoria-Edward kapışması gerçekten heycanlıydı.Bellanın kendini feda ederek kolunu kesmesi ve akan kan resmen Edwardın hayatını kurtardı.En çok üzülüğüm Bree denen kızın ölümüydü.Felix çok acımasız davrandı.Jane sinrime dokunmadı deil.Nerdeyse Bellayıda tehdit edecekti ama Bella tarihin ayarlandığını söyleyince bişey diyemedi.Jacobu sevmememe rağmen yaralanmasına üzüldüm.

Son sahne gerçekten şahaneydi.Düğün konuşması filan.Bellanın seçiminden emin olduğunu söylemesi.Elbette yüzüğün takıldığı an ve sarılmaları en müthiş andı.
Çok uzun yazdım biliyorum ama filmi o kadar beğendim ki.Kitaba bağlı kalınmış.Müzikler güzel.Özellikle Edward-Bella sahneleri güzel.Şimdien kararımı verdim haftaya yine gidicem.Çünkü bu kadar şahane bir film 2 kez izlenmeye değer. süper

En son cyprus girl tarafından Çarş. 28 Tem. 2010, 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyCuma 16 Tem. 2010, 22:48

ayh filmi 3 kez sinemada izledim yine de doyamadım hala sinemanın önüde kardeşimi dürtüp hadi Eclipse'e gidelim diyorum saçmalama diyip beni çekiştiriyor ama aklım kalıyor her seferinde cdsini aldım ordan izler izler dururum artık hıhı hıhı hıhı
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyC.tesi 17 Tem. 2010, 12:31

simyaci demiş ki:
ayh filmi 3 kez sinemada izledim yine de doyamadım hala sinemanın önüde kardeşimi dürtüp hadi Eclipse'e gidelim diyorum saçmalama diyip beni çekiştiriyor ama aklım kalıyor her seferinde cdsini aldım ordan izler izler dururum artık hıhı hıhı hıhı
cd si çıktı mı yuppi
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyC.tesi 17 Tem. 2010, 21:28

ben netten indirdim ama sinemeda bir kere daha görmeliyim Very Happy

korsan cd aldın dimi merve çıkmaz heman dvd canım
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyPaz 18 Tem. 2010, 08:31

Forever_Edward demiş ki:
ben netten indirdim ama sinemeda bir kere daha görmeliyim Very Happy

korsan cd aldın dimi merve çıkmaz heman dvd canım
teşşekürler banu abla sevgi ben de indirmeyi denedim ama beceremedim dil ama netten de izledim
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyPtsi 19 Tem. 2010, 00:17

evet ablam internetten de indirdim ama çeviri berbattı kardeşim düzgününü bul deyince korsan aldım gerçeği Ekim ya da Aralık gibi çıkar ama 2 gün önce şu korsanı bir seyredeyim dedim filmdeki son konuşma yoktu şoka girdim adeta en kısa zamanda halledeceğim o işi şeytan şeytan şeytan
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 13:55

Biliyomusunuz buraya hala Eclipse Gelmedi Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 32831
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 13:56

MissSwaN~* demiş ki:
Biliyomusunuz buraya hala Eclipse Gelmedi Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 32831
inanmıyorum ya rezillik ora nere pardon Mad hım
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 14:04

Lüleburgaz'da gelmemekte ısrarlı halaa !! Afişler var ama vizyonda değil ya yok böyle bişey ben izleyene kadar internette Türkçe dublaj çıkıcak Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 105679
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 14:08

MissSwaN~* demiş ki:
Lüleburgaz'da gelmemekte ısrarlı halaa !! Afişler var ama vizyonda değil ya yok böyle bişey ben izleyene kadar internette Türkçe dublaj çıkıcak Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 105679
bence bi kaç yüz fan toplayıp miting düzenleyelim artıkm bu yenilik lerden geri kalmayalım millet neler neler alıyo biz burda resimlerine bakıyoz ya ağla söv
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 14:16

Valla ya şikayet edicem artık yeter millet kaçıncıya izledi 1 kere bile izlyemedim Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Icon_biggrin Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz 195105
cyprus girl
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
cyprus girl

Paylaşım Gücü : 34

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 21:03

Ben geçen hafta 2.kez gittim.Elimde değil bayıldım filme.Özellikle Edward&Bella sahnelerine sevgi Ben bu kadar müthiş bir film görmedim.Elimde olsa hergün izleyecem.Harika bir film süper
-TWiLiGHT-
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
-TWiLiGHT-

Paylaşım Gücü : 201
Lakap : Sui..

MesajKonu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz   Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz EmptyPerş. 29 Tem. 2010, 13:21

Serinin en iyi filmiydi bence.. Hem savaş sahneleri ayrı bir hareketlilik katmış, hem de bu hareketlilikten çok durağan, romantik sahnelere yer verilmiş.. Güzel filmdi.. Ben beğendim.. Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Icon_biggrin
http://edwardbella.twilight-vampire.com/

Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Ok! Eclipse Tekrar Çekimleri Hakkındaki Detaylar
» Eclipse Starı Kristen Stewart ,Bella Hakkındaki Gerçek Düşüncelerini Açıkladı
» Eclipse Film rehberi ön satışta
» Howard Shore eclipse film müzikleri hakkında konuştu
» Twilight Saga:Eclipse Resimli Film Kitabı Çoksatanlar Listesinde İlerliyor