| Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz | |
|
+10dewil yourangel ppizzaa MisSwan* sydney Catherine yeşim zanbakçı Bittersweet Forever.EDWARD mrv rkn 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Salı 29 Haz. 2010, 22:01 | |
| ben 30 Haziran'da capacityde 15:00 seansına gidiyorum tabii bir de 2 Temmuz'da gitmeyi planlıyorum | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Salı 29 Haz. 2010, 22:18 | |
| Capasity ha bakırköyde ah çok özledim ben yarınki ruh halime göre hareket edecem olmazsa aksam tekrar giderim yada cmt giderim kesin karar vermedi ah 12 saat sonra Edward'la yım | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 08:29 | |
| Bende henüz bilet almadım ama yarın ya da cuma gidiyoruz büyük ihtimla burası küçük yer gerçi buluruz bilet diye ümit ediyorum.. | |
|
| |
yeşim zanbakçı Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 24 Yaş : 43 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 09:25 | |
| ben pazar gününü beklemek zorundayım tabi bilet bulabilirsem bebeklerimi bırakıcak yer olsa hemen gidicem:( | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 13:06 | |
| Banu ablayla konuştum. Filmi izledi çok güzelmiş. 2. defa izlemeye giriyo. yorumlarını akşam yazıcakmış | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 18:14 | |
| Film hakkındaki yorumlarınız; nasıl buldunuz, nereleri daha başarılıydı Vb.. Şimdi nereden başlasam. Öncelikle bugun iki kere izledim İlk girdiğim seansta şansıma yine yanımda çok konusanlar vardı sinir oldum. Neyse İlk olarak yönetmene buradan kocaman bir alkış Genel anlamda çok çok başarılıydı. görüntü, ses, Efekt mükemmeldi. Ben tutulmayı okuduktan sonra hep hüzünlenirim bugünde öyle oldu o yüzden tekrar girdim. kitaba bağlı kalınmaya çalışılmış ilk gözüme batan buydu. Kitapta önemli dediğimiz her kelime var sayılır. Edward ve Bellanın arasındaki ilişki ise bana göre farklılaşmış. Şimdi bunu anlamaya çalışıyorum dedim kitapta da böylemiydi diye. Bella daima arada onu anladık ama Edward'a olan aşkı eksilmiyordu. Ama filmde Edward daha çok seven taraf gibi göründü bana. (Tabi ben bu konuya çok dışardan bakamıyorum o yüzden izledikten sonra sizin görüşlerinizide bekliyorum) Jacob ise Dolu doluydu. Gerçekten Taylor bana Jacob karakterine sempati duymama neden oldu. Özellikle yaralanma sahnesi acı vericiydi ve sonda veda.. Bella ise sürekli kafası karışık ve şaşkın daha sağlam olmalıydı bence.. Edward'a en son geleceğim. Savaş sahneleri mükemmel ötesiydi olağanüstü diyebilirim. Çok gerçek ve çok heyacanlıydı. Jaspera bayıldım zira arada gülümsemem neden oldu. İçinde herşey olan bir filmdi. Kitap gibi fakat beni üzen tyek şey Sonuydu. Yani en son çayırda Bella ve edward arasındaki konuşma. Serinin özüne uygunda olsa beni üzdü. Çünkü Tütulmada direk öyle kelimeler yok. neyse izleyince sizde karar vereceksiniz. Gelelim Edward'a öncelikle Robert bu filmde kendini aşmış resmen. bakın önyargısız diyorum çünkü Edward'ın duyguları o kadar canlı ve direk geliyorki ne düşündüğünüzü anlıyorsunuz. Bakışları, hünü, hayal kırıklığı ve sevinci mükemmel yansıtmış. Edward'ın kitaptaki kadar sert tavırları olmaması dikkatimi çekti. Dövüş sahnesi, evlenme teklifi ve benim favorilerimden olan çadır sahnesi mükemmeldi. Kitaba uygunluk bakımından Kusursuza yakındı buda yönetmenlerin ve senaristlerin en sonunda twilight fanlarını dinlediğini gösteriyor. Hayranların kitaba bağlı kalınmasını istediği en önemli sahneler bağlı kalınmıştı. Son olarak filmin ilk yarısı bana biraz fazla hızlı geldi. Yönetmen ağırlıklı olarak aksiyon filmlerinde usta bunu anlıyorum. ikinci yarısı ağırlıklı aksiyon var ama bazı şeyler neden motora sarılmış gibi. Ah bu kadar konuşacağımı hesaba katmamıştım ama iki defa izleyince neredeyse beynime kazındı. Herşeye rağmen seride en sevdiiğim ikinci kitap olan Tutulmanın Filmini izlemek paha biçilmezdi. Tutulmaya Tutuldum | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 19:48 | |
| filmi bende bugün izledim ve oldukça başarılı buldum.bende sevgili adminimize katılıyorum dövüş sahneleri evlenme teklifi ve çadır sahnesi harikaydı.ben tekrar gideceğim.bence izlemeyenlerde biran önce gidip görmeli.bu arada sevgili admin sanırım adınız banu sizinle aynı sorunları yaşadım.arkamda oturan çift devamlı konuşup durdu.bazı insanlara sinema kültürü verilmeli.sinemada sessiz olunması gerektiğini kimse öğretmemiş anlaşılan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 19:53 | |
| Evet Banu canım gerçekten neden sinema kültürümüz olmadığını sorgulamaya başladım. 17:30 da girdiğimde daha farklı bir kitle vardı. ama onların içindede konuşan vardı. Gerçekten yaşla alakalı değil kültür ve Saygıyla alakalı | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 19:58 | |
| evet kesinlikle. ne yazık ki bu tür insanlar için yapabileceğimiz bir şey yok. | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 20:48 | |
| Bugün bilet almaya gidicektik ama arkadaşlarım gelemeyeceklerini söyleyince hayal kırıklığına uğradım tek gitmekte zor geldi Şimdi arkadaş arıyorum filme gitmek için banu ablanın yazdıklarından sonrada daha bi heycanlandım doğrusu | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 21:21 | |
| of of of nerden başlasam kitaba ne kadar sadık kalındığından mı yapılan küçük değişikliklerin filmi daha da mükemmelleştirdiğinden mi kurtların animasyonunun ne kadar güzel olduğundan mı oyuncuların evriminden mi bilemiyorumtamam Banu ablanın görüşlerine sonuna kadar katılarak ben de hepsinden kısaca bahsederek görüşlerimi yazayım film şaşılacak derecede kitaba bağlıydı bu kadarını beklemiyordum bunun için David Slade'e(tabii savaş sahnelerinin mükemmelliği için ayriyetten) ve Melisa Rosenberg'e gerçekten teşekkür etmek isterdim bazı sahnelerde küçük değişiklikler vardı herkesin fark ettiği gibi(yazmak istemiyorum çünkü izlemeyen arkadaşlar var)ve bunlar da filme ayrı bir hava katmıştı gerçekten çok iyiydi kurtlar New Moon'dakine göre gerçekten çok daha iyi ve gerçekçiydi ayrıca Kris'in peruğu da pek dikkat çekici değildi oyuncuların da söyledikleri gibi hepsi ayrı ayrı filmle beraber geliştiklerini söylüyorlar (bkz:Tay vücut çalıştı ve süper oldu,Kris alt dudağını ısırma huyundan kurtuldu)filmde de bu gelişmelerini belli ediyorlar hepsini ayrı ayrı tebrik etmek gerek ama Tay'i ayriyetten tebrik ederim bu filmde en ummadığım şeyi başardı ve bana Jacob'ı sevdirdi(normalde Jacob'tan en nefret ettiğim kitap-tabii bu benim görüşüm-)Kris de cidden süperdi(zaten o her zamanki hali de )Rob!a söyleyecek sözüm yok Edward'ın duygularını müthiş bir şekilde aktardı ne demeliyim bilmiyorum(özellikle o çadır sahnesinde) bana göre serinin şimdiye kadarki en iyi filmiydi gerçekte mükemmeldi izlerken hiç bitmesin istedim daha fazla aşk,daha fazla aksiyon ne vaadettiyse vardı film bana kendini 3 kez seyrettirir | |
|
| |
ppizzaa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 4 Tür : Kurt Kız Kayıt tarihi : 22/03/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 21:37 | |
| şimdiye kadar izlediklerimiz arasında serinin en iyi filmi denebilir herkes benimle hemfikir olacaktır sanıyorum,kitaba hakim olan hayranlar olarak her şeyi tam anlamıyla birebir olarak filmde görmek istiyoruz ama tabi bu sinema dünyasını aşıyor anlaşılan:) yönetmene alkışlar ama yok illa eleştirecek bir şeyler bulalım derseniz söyleyecek birkaç şey var tabi ki admin banu nun da dediği gibi edward daha çok seven taraf gibi sanki, bir sahnede bella edward dan önce ayağa kalkıp eve gitmem gerek diyor mesela, sizce mümkün mü ayrıca edward ın bazı olaylardaki kitaptaki hoşgörüsü sahneleri uzatmamak adına gösterilememiş diye düşünüyorum,filmde en beğenmediğim şey victoria nın kafasının kopma sahnesi oyuncak porselen bebek gibiydi hiç olmamış tüm salonun güldüğüne şahidim bunlar dışında filmin girişinde riley ile tanışmamızı sağlayan sahne çok başarılı, dövüş sahneleri süper,hatırlayacağınız gibi bella ve edward floridadayken cullanlar ve kurtların victoria yı kovalama hikayesini kitapta önce edward sonra da jacop tan dinlemiştik filmde bu kovalamacaya şahit oluyoruz david bunu çok iyi düşünmüş adam belli ki aksiyon işinde söyledikleri kadar iyi,jasper ın kitaptaki haliyle lider olarak ortaya çıkışı çok tatmin edici en çok aklımda kalan çadır sahnesi neredeyse kitabın aynısı olmuş bir de nedense rosalie ve bella arasındaki dialogta tanya nın adının geçmesini bekledim kitaptaki gibi ama yönetmen ben olsaydım da o kısmı filme koymayabilirdim izlemeyenler için çok ipucu verdim korkarım ki bu kendimi tutmuş halim:) neyse özetle film iyi,herkese iyi seyirler | |
|
| |
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 30 Haz. 2010, 21:43 | |
| ya beni en çok üzen alıkoyulma sahnesinin olmaması yani Bella ve Alice'in kaçırma olayı yoktu birde eski zamanların üzerinden başarıyla geçtiler. Belki Rosalie kısmı daha uzun olabilirdi ama kurtlarin efsaneleri filan hoştu. | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
yourangel Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 83 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 09/06/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Ptsi 05 Tem. 2010, 12:11 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Salı 06 Tem. 2010, 10:34 | |
| ewet benim de seri boyunca en beğendiğim flim oldu . Aksiyon sahnelerine bayıldım, özellikle victoria yı ormanda kowalar ken emmetin kendini kaybedip sınırı geçmek istemesi... bella'nın kolunu çizmesi edward için.orda bayıldım resmen flim her yönüyle mükemmeldi ses efekleri ,görüntüsü ,kurtlar falan manyaktı ..döwüş sahnelerine de laf yok kusursuz bi çalışmaydı bence ormanda victia yı kovalarken hızları baş döndürüyordu.. filmin tek kusuru çok hızlı bitmesiydi amaherşeye rağmen di .. | |
|
| |
fbrh Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Kayıt tarihi : 26/06/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Salı 06 Tem. 2010, 19:58 | |
| yedi seansında izledim bugun filmi beyendım, oburlerınden oldukca ıyı oldugu gorunen bı gercek ama edwardla bellaya odaklanmak ıcın jakopla ılgılı sahnelerde baya bı kesıntıye gıttıklerı gozume carptı, yanı bella motorla gıtmıyodu kı onunla, ayrıca bellaya olsen daha ıyı dedıgınde bella bı sonakı sahnede dırek konustu onunla aralarındakı gel gıtler kırgınlıklar jakop un hıslerı bıraz perde arkasında kalmıs opusme de oyleydı, bella dırek op benı dedı kıtaptakı kadar ıcten olmamıs sankı al sana bı bahane deyıp sıradan bısı gıbı dedı ve bella bu sahnele herkes ıcın bıraz daha sınır bozucu oldu hıslerı 2 sn de deısmıs gıbı oldu, tutulma kıtabını ıkı kez okudugumdan mıdır yoksa en cok sewdıgım kıtap olmasındanmıdır bılemıorum kıtaptan cok fazla guzel detayı gormek ıstedım fılmde... son sahne ıcın de bısı solemek ısterım keske kıtaptakı gıbı dugun dawetıyesı jakop a gıttıgı anı da gorsedık daha wurucu ve etkıleyıcı bır son olurdu bence, cocuk yara bere ıcınde ıyılesemeden kaldı yatakta ole neyse sonuc olarak serının sımdıye kadarkı en ıyı benım de en fazla beklentımın oldugu fılmdı sımdı sıra safak vaktınde sabırsızlıkla beklıyorumm:) | |
|
| |
cyprus girl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Yaş : 36 Nerden : Akdenizin incisi K.Kıbrıs :) Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Cuma 16 Tem. 2010, 22:25 | |
| Filme nihayet bugün gittim.Aslında haftasonu gidecektim ama ummadığım şeyler oldu.Önce televizyonda Muse'un tutulma için yaptığı klip Netron Star Collisionu gördüm.2 dakika sonra arkadaşım aradı ve sinemaya gideceklerini söyledi.Sevinçten havalara uçtum.Saat 6 seansına gittik.Gelelim filme: Başlangıç sahnesinde Riley karakterini göstermesi hafif korkunçtu valla.Sonra Eclipse yazısı göründü ve dünyanın en güzel çifti göründü.Baştaki çayır sahnesi çok hoş çok romantikti .Tam birbirini seven aşıklardılar.Sanki bütün herşeyden uzak.Edwardın evlenme teklif etmesi,Bellanın reddetmesi.Çok sevimliydiler. Heycan gitgide artmaya başladı tabi.Alicein gördükleri,bunun Belladan gizlenmesi.İkisi Floridaya gitmişti.Gerçi Charlie pek memnun deildi ama.Annesinin Edward hakkında söyledikleri.Kadın araalarındaki büyük aşkın farkında.Victorianın kovalanması gerçekten heycan vericiydi.Emmett ve Paul arasında az kalsın kavga çıkacaktı. Okul önünde Bellanın Jacobun motoruna binip gitmesi sinir bi durumdu ama pişman oldu sonunda.Rosalienin hikayesi etkileyciydi.Özelliklede gelinlikle odaya dalması. Edward Bellaya söylediği sözler''herzaman benim Bellam olacaksın''tamda ondan beklenecek romantik bir sözdü Herkesin güldüğü o sahne bizide güldürdü.Edwardın Jabobu görünce söylediği''bunun hiç gömleği yok mu?''sözü hepimizi güldürdü valla.Quelitalardaki hikaye beni bile etkiledi. Edwardı daha önce hiç böyle görmemiştim.Kıskançlıktan dellirmiş halde yani. Jacobub Bellayı zorla öptüğünü ve Bellanında ona yumruk atmak isterken elini incittiğini duyduğu an.Öyle bir hızla geldi ki ben bile birşey olacak hissine kapıldım.Eğer Charlie gelmese kesin kavga çıkardı.Onu hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Mezuniyette çok şekerdi hepsi.Evdeki partidede öyle.Derken Aliceten beklenen haber geldi.Yeni doğan ordusu geliyordu ateşkes yapıldı.Bu arada dövüş çalışmaları gerçekten etkileyciydi.Emmettın espirileri havada uçuştu.Filmin en sevimli çifti Alice ve Jasperında nihayet samimi bi sahnesini gördük.Alice Bellaya tamamen süpriz yaptı.Yani ikisinin evde yanlız olacağını söylemesi. Chalie ve Bellanın konuşması gerçekten komik deildi ama neşeliydi.Hele Bellanın''I'm virgin(bakireyim)''demesi.Charliede Edwardı takdir etti sonunda. Beklediğim sahne gerçekten beklediğim gibiydi.Edward ve Bellanın evde yanlız kalması.Bellaya verdiği bileklik çok güzeldi.En bekledğim sahnede ciddi şekilde yakınlaşmalarıydı.Bellanın Edwardla birlikte olmak istemesi.Edwarda bunu istiyordu ama önce evlenmeleri gerektiğini söyledi.Ama bir süre için o da kendine engel olamadı.Giysi mevzusu gerçektende kitaptaki gibiydi. Vee beklenen teklif nihayet gerçekleşti .O an ben bile heycanlandım.Edwardın söylediği sözler ve Bellanın kabul etmesi(arka fonda çalan şarkıda elbette).Bella kabul edince Edwardın gözleri parladı.Şahane bir sahneydi. Çadır sahnesine bende sinir oldum. .Edward mecbur olmasa Jacobun Bellaya yanaşmasına bile izin vermezdi.Edward bir kez daha Jaboba duygularının samimi olduğunu söyledi. Bella-Jacob öpüşmesine gelince.Jacob resmen onu zorladı.Nasıl zorladı derseniz kendini tepeden atmak üzere gibiydi.Şahsen çok sinir oldum .Ama Edwarda söyediği söz gerçekten doğruydu. Savaş sahnesi inanılmazdı valla.Çok etkileyciydi.Riley ölümü haketmişti.Edward onu uyardı Victoria konusunda ama o dinlemedi.Sonunu kendi hazırladı.Victoria-Edward kapışması gerçekten heycanlıydı.Bellanın kendini feda ederek kolunu kesmesi ve akan kan resmen Edwardın hayatını kurtardı.En çok üzülüğüm Bree denen kızın ölümüydü.Felix çok acımasız davrandı.Jane sinrime dokunmadı deil.Nerdeyse Bellayıda tehdit edecekti ama Bella tarihin ayarlandığını söyleyince bişey diyemedi.Jacobu sevmememe rağmen yaralanmasına üzüldüm. Son sahne gerçekten şahaneydi.Düğün konuşması filan.Bellanın seçiminden emin olduğunu söylemesi.Elbette yüzüğün takıldığı an ve sarılmaları en müthiş andı. Çok uzun yazdım biliyorum ama filmi o kadar beğendim ki.Kitaba bağlı kalınmış.Müzikler güzel.Özellikle Edward-Bella sahneleri güzel.Şimdien kararımı verdim haftaya yine gidicem.Çünkü bu kadar şahane bir film 2 kez izlenmeye değer.
En son cyprus girl tarafından Çarş. 28 Tem. 2010, 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Cuma 16 Tem. 2010, 22:48 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz C.tesi 17 Tem. 2010, 12:31 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz C.tesi 17 Tem. 2010, 21:28 | |
| ben netten indirdim ama sinemeda bir kere daha görmeliyim korsan cd aldın dimi merve çıkmaz heman dvd canım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Paz 18 Tem. 2010, 08:31 | |
| - Forever_Edward demiş ki:
- ben netten indirdim ama sinemeda bir kere daha görmeliyim
korsan cd aldın dimi merve çıkmaz heman dvd canım teşşekürler banu abla ben de indirmeyi denedim ama beceremedim ama netten de izledim | |
|
| |
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Ptsi 19 Tem. 2010, 00:17 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 28 Tem. 2010, 13:56 | |
| | |
|
| |
| |
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 28 Tem. 2010, 14:08 | |
| | |
|
| |
| |
| |
cyprus girl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Yaş : 36 Nerden : Akdenizin incisi K.Kıbrıs :) Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz Çarş. 28 Tem. 2010, 21:03 | |
| Ben geçen hafta 2.kez gittim.Elimde değil bayıldım filme.Özellikle Edward&Bella sahnelerine Ben bu kadar müthiş bir film görmedim.Elimde olsa hergün izleyecem.Harika bir film | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| |
| |
| Eclipse : Film Hakkındaki İzlenimleriniz | |
|