Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu

2 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Left_bar_bleue0/0Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Empty_bar_bleue  (0/0)

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Empty
MesajKonu: Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu    Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   EmptyPerş. 01 Tem. 2010, 08:11

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Twilight grubu için daha mükemmel bir görünüm olamayacağını düşündüğümüz vakit kristen stewart saçlarına ışık verdi.Kristen saçlarının rengini değiştirmesi hakkında konuştu. "Sadece doğal tutmak istedim."diyor. Gölgelendirme yeni filmi "On the road" için yapılmış.
"Kitapta karakter için -mavi gözlü sarı saçlı- tanımlaması yapılmış ve ben sadece doğal tutmam gerektiğini hissettim. Tam sarı saçın bende doğal görüneceğini zannetmiyorum .Yani bende doğal olarak sahip olduğumkahverengi biraz tutmak istedim ve ben birazda kızılım. sadece gölgelendirmek istedim." peki kristen romanın bir fanımı? "bayıldım.benim en sevdiğim ilk kitaptı"
Kristen ile çok yakın olan stilist ve fekkai saç ürünlerinin temsilcisi Adir Abergel güzellik sırları hakkında biraz daha detay verdi. "Bu istediği birşeydi ama aynı zamanda karakter'e doğruda kaymaya başladık.
Biraz fekkai soğukkanlılığı kattım,katikül'e biraz yakın ,harika bir texture vermek için. tek tarafı ördük ve biraz topuz yaptık arkada."
Beu nelson ise makyajı hakkında birkaç ipucu verdi. "önceleri,koyu renk giyiyordu,çamursu dumanlı gözler. bende sadece siyah kren göz farı kullandım ve üzerindeki kremi biraz sildim. sonra üzerine siyah toz göz farı sürdüm ve koyu kırmızı ışık verdim üstüne.. herzaman modayı ilerleten şeyler deneriz. genellikle onun turunun sonunda ,harika elbiseler tutar kendinde, yani ne giymesi gerektiğine karar veririz.benimle çok rahat ve birlikte harika zaman geçiriyoruz .Biraz punk birazda elit birşeyler yapmak istedik. Kristen gerçekten şeffaf dudakları çok seviyor,bende kendi ürünüm -Beau Beaute- 'den "Medusa" adını verdiğim dudak parlatıcıyı kullandım.

çeviri:paramore
kaynak:allure

kaynak:twilightfantr.com
bella edward
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
bella edward

Paylaşım Gücü : 21
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Left_bar_bleue0/0Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Empty_bar_bleue  (0/0)

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   Empty
MesajKonu: Geri: Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu    Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu   EmptySalı 06 Tem. 2010, 08:19

krisim sen saçına ne yaprsan yine çok güzelsin bunu inkar edecek kimse yok olamaz da bu yeni saç stilinin sana çok yakıştığını düşünüyorum hıhı

Kristen Allure'a yeni saçları hakkında konuştu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eddie Redmayne Kristen Hakkında Konuştu
» Lily Colins Kristen Hakkında Konuştu
» Kristen Stewart "On The Road" Hakkında Konuştu
» Rob'un Annesi Hayranlarla Kristen Hakkında Konuştu
» Joan Jett Kristen'ın The Runaways'de Şarkı Söylemesi Hakkında Konuştu