Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Joan Jett Kristen'ın The Runaways'de Şarkı Söylemesi Hakkında Konuştu Perş. 08 Tem. 2010, 07:57 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]"Kristen'ın I Love Playing With Fire'i söylerken ilk dinlediğimde onun ben olduğunu düşündüm. Geri gönderdim ve "Bana Kristen'ın sesini yükseltip yeni bir parça göndermelisiniz, çünkü sadece kendimi duyuyorum." dedim. Ve birileri bana sonunda "Joan, o Kristen dedi." Ses tonlamasını o kadar iyi yapıyordu ki anlatamam." Joan Jett Kaynak: sphe.solistice Çeviren: *Elif* kaynak:twilightsaga.biz | |
|
yourangel Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 83 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 09/06/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Joan Jett Kristen'ın The Runaways'de Şarkı Söylemesi Hakkında Konuştu Perş. 08 Tem. 2010, 20:30 | |
| evet yha filmde cidden şarkyı duyduğumda ağzım 5 karış açık kaldı başka şarkılarda da var sesi en belirgini Death And Justice'i de çok seviyorum I Love Playing With Fire'ı da | |
|