[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Peter Facinelli'nin eğlenceli bir twitter hesabı olabilir ama tutulma'nın Carlisle Cullen'ı ciddi bir sektörde bulunuyor.
36 yaşındaki Facinelli özellikle fanlarından birinin kızının ölümüyle yakınlaştı.
''Bir imza gününde tanıştığım bir kadın bana kızının fotoğrafını gösterdi.'' diyor tutulma'nın galasında yakaladığımız Peter.''Kadın dedi ki ''Kızım geçen yıl sizinle tanışmıştı ve ondan sonra hayatı bununla çok değişti.Bu imza onu çok mutlu ederdi..''dedi diyor Peter ve devam ediyor.''Bu yıkıcıydı.Ona sarılıp ağlamaya başladım.''
Ama Facinelli bir noktayı kaçırarak hayatlarını değiştirdiği tek kişinin genç kızlar olmadığını atlıyor.
''Bir kadın bana annesinin büyük bir fanım olduğunu söyleyen bir mektup yazmıştı, annesi 79 yaşındaydı ve Burt Reynolds'la yaptığım filmi gördükten sonra tekrar 16'sına döndüğünü söylemişti.''diyor.
O an işini neden bu kadar çok sevdiğini söylüyor.
''İnsanların hayatlarını değiştirebilen ve onları duygulandıran filmler yapabilmek çok güçlü bir şey.Ve bunu yapabildiğim için çok minnettarım.''
Çeviri:Guilty Pleasure
Kaynak:People.com
kaynak:twilightfantr.com