[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kellan Lutz Twilight yazarı Stephenie Meyer'e ayrı bir vampir hikayesi yazması için yalvarıyor, böylece o karateri Emmet Cullen'ı ilerde büyük ekranda keşfedebilir.
Oyuncu, seride Robert Pattinson'un canlandırdığı Edward Cullen'ın kan emici kardeşini canlandırıyor ve hikaye ile gelen ikinci kişiliğini keşfetmen için saatler harcadığını söylüyor.
Ve o Meyer'den sadece Emmet için birkaç satır bir şeyler yazmasını istiyor, o böylece Twilight hayranlarıyla paylaşıcak daha çok şeyinin olacağına inanıyor. Dose.ca'ya "Emmet'e ayrı bir bölüm yazılacağını düşünebilir miyim? Evet. Hatta bir de film."
Emmet ve karısı Rosalie'nin ilişkisini görmek güzel olabilir. Karakterimi çok seviyorum, ve ona kafamda bir hikaye uydurdum, ve tek amacım onu daha çok göstermek değil. Düşünmeden ve şikayet etmeden duramıyorum, fakat onunla yapmak istediğim daha çok şey var."
"Stephenie Meyer'in yazdığı ve sitesinde yayınladığı "Emmet and the Bear" adlı bir yazı var. O yazı gerçekten Emmet ve Robert Pattinson'un karakteri Edward'ın arasındaki ilişkiyi, nasıl bu kadar yakın olduklarını bize anlatıyor. Keşke bunu gösterebilseydim. Stephenie'nin Emmet kronolojisini yazmasını çok isterdim."
Kaynak:Dose.ca
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz