[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dosa.ca ile yapılan röportajda Breaking Dawn Vampiri Kellan Lutz (Emmet Cullen) Emeet'in hikayesinin filmlerde hiç konu edilmemesi konusundu hayal kırıklığına uğradığını ve Breaking Dawn konusunda en çok kendisinin heyecanlandığını anlattı.
"Eclipse 'de Jasper ve Rosalie'nin geçmişteki hayatlarını gördük. Emmet'in nerde?"
- Biliyorum. Stephenie (Meyer) in yazdığı ve sitesinde yayınladığı "Emmet ve Ayı" diye bir bölüm vardı. Bu Emmet'in Edward'la olan ilişkisini ve nasıl bu kadar yakınlaştıklarını gösteriyor. Keşke böyle bir bölüm çekseydik. Stephenie'nin Emmet kronolojisi diye bir bölüm yazmasını gerçekten çok isterim.
" Bir Emmet filmi çekmek ister misin?"
- Evet. Sadece bir film. Emmet ve Rosalie'nin işiklisi çok daha güzel olabilir. Kafamda bir hikaye yazdım, ve bunda onu çok göstermek zorunda değilim. Bunu düşünmeden duramıyorum, fakat onunla yapmak istediğim daha çok şey var."
" Hadi Breaking Dawn hakkında konuşalım. Film ikiye bölüneceği için heyecanlı mısın?"
- Gerçekten heyecanlıyım. Twilight Saga'nın sonuna geldiğimize hala inanamıyorum. Bitmesini istemiyorum, çünkü karakterimi çok seviyorum. O karakter için iki saatlik makyajlara girmemizi ve o rahatsız edici lensleri takmaktan hiç rahatsız olmuyorum, çünkü o karaktere dönüştüğüm zaman mutlu oluyorum. İki tane daha gala'da bulunmak, iki basın tanıtımı daha yapmak zorundayım ve hayranlarla buluşmak için dünya etrafında çeşitli ülkelerde iki kere daha seyahat etmek zorundayım bu harika bir şey. Filmlerin çekimleri çok uzun sürmüyor fakat ekibin yeniden buluşması güzel bir şey.
"Breaking Dawn 'da heyecanla beklediğin şey ne?"
- Bu bebek olayı nasıl olacak çok merak ediyorum. Melissa (Rosenberg) bu bölümü nasıl yazıcak çok merak ediyorum. Ve A bölümünü nerede bitirip B bölümünü nerede başlatıcaklarını da merak ediyorum. Bella vampir'e dönüşmeden önce mi olacak? Senaryoyu okumak için sabırsızlanıyorum.
Kaynak: Dose.ca
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz