[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight ekibi rolleri değiştirilerse Ashley Greene, Nikki Reed, Kellan Kutz ve David Slade'in kimi oynayacağı belli oldu. Twilight Saga:Eclipse ekibini çok seviyoruz. Fakat ya onlar rolleri değiştitirse?
Taylor Lautner'ı Edward Cullen, Krsiten Stewart'ı Alice yada Robert Pattinson'u Carlisle olarak bir düşünün.
The Twilight Saga'da Alice'i canlandıran Ashley Greene eğer karakterleri değiştirme şansı olsaydı şeytani ve kötü birini seçeceğini söylüyor. - yani alev saçlı birinin yerine göz kırpıyor.
Londra Basın Konferansında bugün : Ashley "Ben Victoria'yı seçerdim. O çok sevilmli olan Alice'den çok farklı. "Bence kötü bir karakteri oynamak gerçekten çok eğlenceli"
Rosalie'yi canlandıran Nikki Reed'in gözü kurt sürüsünden Leah Clearwater'ın yerinde. Nikki: "Ben gerçekten Leah'ın karakterini beğeniyorum. Ben bütün kurtları seviyorum. Bence onlar filme sıcaklık ve eğlence kattılar - ve tabi ki aptallık."
Hayranlar tarafından Emmet Cullen olarak bilinen Twilight yakışıklısı Kellan Lutz acımasız takipci vampir James'in rolünü alabileceğini söyledi. Yönetmen David Slade ise Bella'yı oynayabileceğini düşünüyor. "Ben Bella olabilirim. İlk bakış açısı. Hepsi ben ben ben. Elbiselerle ayakkabılarla başedebilirmiyim bilmiyorum.
Kaynak: ok
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilight-turkiye.com