ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Judith McNaughat~Seni Beklerken.. Paz 10 Ocak 2010, 16:54 | |
| En güzel aşk romanlarının yazarı Judith McNaught,bu son kitabında anlattığı etkileyici ve baştan çıkarıcı aşk hikayesiyle adeta ayaklarınızı yerden kesecek ve sizi tutkunun doruklarına çıkaracak! Tesadüfler zinciri hiç umulmadık bir yerde,masum kasaba kızı Alexandra Lowrence ile Hawthorne'un zengin ve güçlü dükü Jordan Townsenden'i bir araya getirir.Londra sosyetesinin büyüleyici dünyasına sürüklenen özgür ruhlu Alexandra,kendini kıskançlık,intikam gurur ve karşı konulmaz bir tutku tuzağının içinde bulur ve bir zaman sonra kocasına bile güvenemeyeceğini anlar...
süper kitap tavsiye ediyorum. xD | |
|
Misafir Misafir
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Judith McNaughat~Seni Beklerken.. Paz 10 Ocak 2010, 18:23 | |
| tavsiyen için teşekkürler canım bende merak ettim ilgileneceğim elimdekileri bitireyim. + puan canım | |
|
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Judith McNaughat~Seni Beklerken.. Çarş. 13 Ocak 2010, 19:36 | |
| güzele benziyor ... =)+1=)=) | |
|
sezen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 39 Nerden : bizim köyden :D:D Kayıt tarihi : 21/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (1/1)
| Konu: Geri: Judith McNaughat~Seni Beklerken.. Cuma 22 Ocak 2010, 17:11 | |
| bu kadının tüm kitaplarını okudum mıcık mıcık aşk ve macera neyse sonuç olarak güzeldi, beğendim bu arada: JUDITH MCNAUGHT | |
|