[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bunu tüm saygımızla söylüyoruz, ama belki de Kristen Stewart oyunculuğu bırakmalı.
Gerçekten sahne ışığından hoşlanmıyor gibi görünüyor, öyle değil mi?
Uygunsuz yorumları bir yana (örneğin paparazzileri tecavüzcülere benzetmişti ve hemen özür dilemişti)
Röportajlarda acı verici şekilde garip olduğu izlenimini veriyor. Bu canlandırıcı ama aynı zamanda tuhaf.
İngiliz dergisi Hello! ile yapılan röportajda şöhretten ciddi anlamda korktuğunu itiraf etti. Özellikle şöhret onu elde etme seviyesindeyse.
"Kırmızı halıda kendimi pek rahat hissetmiyorum."diyor. "Binlerce insana bakıyorum ve bana saldırıp öldürebileceklerini fark ediyorum. Hiçbir güvenlik beni koruyamaz. Görünüşte onlar hayran ama ben onların bana düşman olabileceklerini düşünüyorum."
Kriss halkın önündeyken kendini ağlamamak için zor tuttuğunu söylüyor ve sağlını bozan sosyal kaygının işaretlerini taşıdığını gösteriyor. Onların etrafında olduğunuzu hissetmenizle sosyal fobi tetikleniyor.
Ve Kristen Stewart hakkında bir de iyi haber, en azından, eve gidebilir ve Robert Pattinson'u sıkıca tutabilir.
kaynak:hollywoodgossip.com
kaynak:twilightfan
Bence Kristen oyunculuğu bırakmamalı bence de çok saçma olur.Hele de kendini böyle geliştrmişken ben beğeniyle izliyorum filmlerini.Şöhretten korkuyormuş yazıyor öyleyse baştan kalkışmıyacaktı oyunculuk işine..