[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Pattinson yemek yapamıyor.
"The Twilight Saga" oyuncusu çoğu zaman ev yemeğine hasret kaldığını itiraf etti, çünkü onun mutfakla ilgili yetenekleri o kadar az ki, oteldeki oda servisinden yemek yemek zorunda kalıyor.
" Son zamanlarda Londra'da kaldığım otelin oda servisi çok iyiydi ve her gün aynı şeyi yedim : chicken tikka! Bazen ev yemeğini çok özlüyorum, fakat sadece tost yapmasını biliyorum" diyor.
İngiliz yıldız otelde çok fazla kalmanın onu tembel yaptığını da itiraf etti.
"Oteller beni daha da tembel yaptı, havlunu yere atıyorsun ve biri gelip topluyor, ve mini bar da var."
‘Harry Potter and the Goblet of Fire’'da Cedric Diggory rolüyle ünlenen oyuncu Twilight saga onu çok süperstar yapmadan önceki şöhretiyle nasıl eğlendiğini de anlattı.
"İlk Twilight filmi çıkmadan önce çok iyi bir dönem vardı ve ben LA'de bir bara gidip dedim ki : "Rob Pattinson - Sanırım konuk listesindekilerden biriyim" ve adamda "Oh, peki o zaman" dedi.
"Yıllardır reddedildiğiniz yerlerin kapılarının biranda size açılması çok garip. Zaten 4 ay sonra barlara bile gitmek istemiyorsun."
Kaynak: MSN Entertainment
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz