[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight yıldızı Robert Pattinson hayranların ilişki için "en iyi kız tipi" olduğunu düşündüğünü açıkladı. Ve İspanyada onun acımasız "iz sürücüsünü" onunla takılmaya davet ettiğini anlattı.
Bu sabah GMTV'ye konuşan yakışıklı'ya hayranlarla birlikte olup olamayacağı soruldu. Güldü
ve : "Kesinlikle! Her zaman hayranlarla çıkmak istemişimdir, onlar en iyi kızlar" dedi.
Sonra şanslı bir Twilight hayranını yemeğe götürdüğü dedikodusu hakkında soru soruldu Rob : "O bir hayrandan çok "iz sürücü" gibiydi." dedi.
"İspanya'daydım oda ordaydı ve "Seni sürekli penceremi gözetlerken görmekten sıkıldım" diye düşündüm ve ona bir şeyler yapmak ister mi? diye sordum."
Dünyadaki Team Edward'cılar için süper bir şey - umut var!
Rob romantik tarafı hakkındada konuştu: "Ben her zaman romantiğim- Romantizmin en büyük hayranıyım"
Hayranlar onu hemen her fırsatta takip ediyor, peki genç aktör normal hayatını nasıl yaşıyor?
O sadece " Çılgınlık yaratıcak yerlere gitmiyorum - bunu anlamam çok uzun süremi aldı." diyor.
Bazı şanslı hayranlar bu haftasonu filmi özel gösterimde izlesede Twilight:Eclipse İngiltere'de bu cuma vizyona girecek.
Kaynak: entertaintment.stv
Çeviren: *Elif*
kaynak:twilightsaga.biz