Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Alacakaranlık yıldızları Condon ile çalışmak için heyecanlı! Çarş. 07 Tem. 2010, 12:45 | |
| Tutulma yıldızları Nikki Redd ve Kellan Lutz kendilerinin yeni yönetmen Bill Condon ile Şafak Vakti’nde çalışmak için heyecanlı olduklarını dile getirdiler. DS ve İngiltere prömyerinde en sonuncu Alacakaranlık filmi sergilenirken Redd, Condon ile çalışılacak olmanın “büyüreyici ve harika” olduğunu eklemişti. “Bu kitaplar hakkında konuşman bile yeterince heyecan verici ve böyle şaşırtıcı yönetmenlerle çalışmak gerçekten bizler için bir nimet, bunun bir parçası olmayı seviyorum.” Dedi Nikki Redd. Luzt ise Dreamgirls ile Oscar kazanmasıyla ilgili şaka yapıyor ve “Umarım bu filmde dans numaralarımı yapabilirim! Condon dahi bir yönetmen, ben onunla çalışmak için çok heyecanlıyım.” Tutulma’nın yönetmeni David Slade, serinin geri kalanını ona teslim etmekte bir sakınca görmediğini söyledi: “Ona dünyanın en iyi şansını diliyorum. O parlak bir yönetmen ve ben onun harika bir iş çıkaracağından eminim. Tutulma, Cuma günü İngiltere’de gösterimde. Çeviri:katherine pierce Kaynak: Digitalspy kaynak:twilightsaga.biz | |
|
Edward~Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 101 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 27/02/11 Lakap : EDWARD-BELLA HASTASI
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Alacakaranlık yıldızları Condon ile çalışmak için heyecanlı! Salı 22 Mart 2011, 15:00 | |
| Eminim başarılı bir yönetmendir. Paylaşım için çok | |
|