Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart, Joan Jett'i Çok Etkilemiş Perş. 23 Eyl. 2010, 10:02 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart, Joan Jett'i birlikte çalıştıklarında çok etkilemiş çünkü gayet normal bir insanmış. Kristen, The Runaways filminde 70lerin kız grubunda bulunan Joan'ı canlandırıyor. Rockçı Joan hayatının filme uyarlanması konusunda ilk başta emin olmadığını itiraf ediyor. Ama daha sonra Kristen'in rolü bu kadar iyi yansıttığını görünce fikrini değiştirmiş. "Bence Kristen muhteşemdi. Bunu gerçekten başarmak istedi ve çok çalıştı- Onu 'I Love Playing With Fire' şarkısını söylerken duyunca vokallerin şarkıyı söylediğini sandım," diye açıklıyor Joan. "Onunla birlikte çalışmak çok güzeldi. O çok doğal ve normal bir insan, garip davranışları yok." Film Joan ve grup arkadaşı Cherie Currie'nin -Dakota Fanning tarafından canlandırıldı- başarılı olmak için yaşadığı zorlukları anlatıyor. Aynı zamanda parti hayatını, uyuşturucu ve alkol kullanımını da gösteriyor. Joan artık durgunlaştı. Vahşi partilere gitmek yerine evde oturmayı tercih ediyor. "İnsanların ne düşündüğü kesinlikle umurumda değil," diyor Grazia dergisinin İngiltere'deki baskısına. "Beni büyük ihtimalle her akşam dışarı çıkan, çılgınlar gibi eğlenen biri sanıyorlar ama bu tür şeyler gerçekten sıkıcı olmaya başladı. Bugünlerde yollarda gezmiyorum, New York'ta evcil hayvanlarımla birlikte takılıyorum." Çevirmen: bender Kaynak: Musicrooms Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |