Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilight Saga:Eclipse Açılış Haftasında Bir Evlenme Teklifi ve Bir Ölüm Getirdi C.tesi 10 Tem. 2010, 09:05 | |
| Twilight Saga :Eclipse in bu haftasonundaki açılışı,rekor kıran,starlarla dolu ve aynı zamanda...hmm..olaylıydı. Bir Twilight filminin,insan davranışlarına çeşitli ilhamlar verdiğini duymak şaşırtıcı bir şey değil ama bu iki özel durum,herzamankilerin dışında(yani Twilight dünyasındaki herzamankilerin). İlk önce kötü haber.The New Zeland ajansının haberine göre,bir yeni zelandalı adam,Eclipse gösteriminde yaşamını yitirdi.Bu adamın öümündeki garip şey nasıl keşfedildi.Dedektif Miller açıklıyor:"Akşam 8:20 sularında,film bittikten sonra,sinemayı terk etmeyen adam,koltuğuna yığıldı kaldı."Bir çalışanın söylediğine göre adam uyuya kalmış ve çalışan güvenlikten onu kontrol etmesine yardım istemiş.Yardım ekibi derhal olay mahaline ulaşmış olmasına rağmen adamı kurtaramadı. Şimdi sıra iyi haberde. Eclipsemovie.org un haberine göre sitenin okuyucularından birisi filmin gösteriminde,"Twilight kitapları kız arkadaşımla aramdaki ilişkiye ön ayak olmuştur.3.5 güzel yıl sonra,Eclipse in geceyarısı prömiyerinde ona evlenme teklif etmeyi başardım.Bunun kadar iyi bir fazla çevre ve kalabalık bulamazdım."dedi. Çeviri:trailblazer Kaynak:examiner kaynak:twilight-turkiye.com | |
|