MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Taylor Lautner Signal İle Anlaştı Cuma 23 Tem. 2010, 10:10 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Taylor Lautner’ı artık sık sık televizyonlarda görebilirsiniz. Dişlerine olan hayranlığınızı bir kez daha dile getirme şansınız var. Evet, Lautner 20 Mayıs’ta Signal markasıyla bir anlaşma yaptı. Anlaşma Eclipse filmi nedeniyle gündeme getirilmedi. Filmin yayın sonrası Signal markası reklam filmini televizyon yayınlarına sundu.Bu anlaşma kapsamında Lautner 3 yıl boyunca Signal markasıyla bağını sürdürecek gibi gözüküyor. Diş macunu reklamı şuan Amerika’da yayımlanırken reklam afişi Amerika’daki reklam panolarını süslüyor. | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Taylor Lautner Signal İle Anlaştı Cuma 23 Tem. 2010, 10:54 | |
| ewet filimde kemiklerinin kırıldığı sahneyi hatırlıyosanız dişleri gerçekten inci gibi demiştim içimden onlarda bunu fark etmiş olmalı pi çok saol | |
|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Taylor Lautner Signal İle Anlaştı Cuma 23 Tem. 2010, 14:36 | |
| Ben reklamı görmek istiyorum bir an önce [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|