MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Bella’nın Filmlerin Başında Söylediği Sözler• Cuma 23 Tem. 2010, 14:39 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nasıl öleceğimi hiç düşünmemiştim; ama sevdiğin biri için can vermek ölmek için güzel bir yol gibi görünüyor.twilight Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateş ve barut gibi..new moon Ateş ve Buz Bazıları dünyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor,Bazıları da buz. Tutkuyu Tattığımdan Ateşi tercih ediyorum ben…. Ama iki kere yok olacaksa dünya, biliyorum nefreti yeterince Buzla da yok olsun diyebilecek kadar eclipse çocukluk sadece doğumdan belli bir yaşa kadar süren bir dönem değildir ve belli bir yaşı da yoktur. çocuk büyür ve çocukça şeyleri bırakır. çocukluk hiç kimsenin ölmediği bir krallıktır… breaking dawn | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Bella’nın Filmlerin Başında Söylediği Sözler• Çarş. 08 Eyl. 2010, 23:09 | |
| Hepsi çok hoşuma gitmişti paylaştığın için | |
|
Seren Beren Kıvanç Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 25 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 08/04/11 Lakap : Sereb Beren Kıvanç - KB Koliq :)
| Konu: Geri: Bella’nın Filmlerin Başında Söylediği Sözler• Cuma 08 Nis. 2011, 17:42 | |
| Teşekkürler | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Bella’nın Filmlerin Başında Söylediği Sözler• Paz 10 Nis. 2011, 12:40 | |
| son söz çok tanıdık geldi ya | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |