[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eğer Twilight serisinin film kadrosun da yer alabilseydiniz,bu muhtemelen bir tür yolculuk gerektirirdi değil mi?
Eh,HitFix'in Gregory Ellwood'sunun yeni bir röportajında,Billy Burke (Twilight serisindeki 'Charlie Swan') çok şey hakkında konuştu.
Aktör Twilight serisi hakkında şöyle konuştu :
"Benim için harika bir iş oldu.Hadi yüzleşelim.Bu sektörde 19 yıldır takılıyorum ve bu filmlerin gelişiyle kötü olduğum yerden farklı bir yerdeki ışığı gördüm ve bu filmler beni farklı yerlere itti.Bu yüzden,bu filmlere,bu karaktere,ve oradaki tüm insanlara saygı ve sevgimden başka bir şeyim yok.Benim için,bir televizyon setlerinde görünmek gibi birşey çünkü oraya her gittiğimde,bazı kıyafetleri üstüme alıyorum ve aynı geleneği sürdürüyorum,bu çok rahat!."
Burke aynı zamanda Twilight Saga:Breaking Dawn'ın Lousiana ve Vancouver'da çekilmesi hakkında verilen karar için konuştu ve şöyle dedi.
"Vancouver'da görüneceğiz ve duyduğuma göre bazı sahneler için Louisana'da olucağız."
Burke en yeni projesi olan Drive Angry 3D (Summit Entertainment tarafından yapılan) hakkında da konuştu ve karakterinin zor bir aşçı olduğundan bahsetti.
şöyle devam etti: " Onun bir vizyonu var ve o bunu doğru görüyor.Fakat doğru değil...Filmde söylediği repliklerde biri de 'Bi fikri olan dürüst adamdan daha tehlikelisi yoktur.' "
Drive Angry 3D 11 Şubat 2011'de gösterimde!
Çeviri:trailblazer
Kaynak:examiner
kaynak:twilightsaga.biz