kırmızı başlıklı kızda ki rolünden bahset
kırmızı başlıklı kızın sarhoş babasını oynuyorum. içinde bulunduğum en güzel setlerden biriydi.bir bakıma sarhoş
neşeli yeşil dev gibi görünüyorum. (gülüyor)
Catherine Hardwicke ile birlikte yeniden çalıştığın için hayacanlandınmı?
kesinlikle, onu ölesiye seviyorum ve kalbimde herzaman özel bir yeri olacak.beni aradığında ve filme yerleştirdiğinde
ve fikir,hemen kabul ettim.twilight dünyasını o yarattı ve bununla harika bir iş başardı ve kim böyle bir film yaratabilseydi bu kesinlikle o olurdu diye düşündüm.
insanlar bu filmi twilight ile karşılaştırıyor ,sence bu neden ?
işte benim tahminim.bir aşk üçgeni var .genç bir kız var ve iki centilmen onun ilgisini çekmeye çalışıyorlar. Bence bu kesinlikle en büyük mukayese .bunun dışında ,bundada bir kurt var.(gülüyor) Dağlar boyunca taranan çekimler var trailerda ve twilighttada vardı yani bence insanların baktığı şey bu.
Amanda Seyfried ile çalışmak nasıldı?
onu ölesiye sevdim.çok tatlı bir insan ve biz birlikte harikaydık.o ben bve eşim hala iletişimdeyiz ve o iyi bir hatun.son derece yetenekli.
breaking dawn hakkında bize verebileceğin bir güncelleme varmı?
şuanda çekimler için vancouver'dayım.bütün o ihtişamıyla bıyığım burada.Filmden sonra bu formda bir bıyığın birdaha yüzümde olacakmı bilmiyorumBenim için harika bir film oldu. Bunda bir rahatlama olacağını hiç sanmıyorum eğer daha çok kitap ve daha çok film olsaydı muhtemelen geri dönerdim sürekli.oynamak için eğlenceli bir rol .Şimdiye kadar üzgün olmak, bunun olup olmayacağını bilmiyorum bittiğine memnun olacağımıda sanmıyorum gerçi.
Fanlar charlie ve bellanın düğünden sonraki sahnesinin filmde olup olmadığını öğrenmek için yanıp tutuşuyor
Kristen ile düğünün hemen sonrasında bir sahnem var, balayına gitmeden önce.
çeviri:paramore
kaynak:reelmovies
Kaynak:twilightfantr.com