Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

şok eden gelişme 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

şok eden gelişme 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

şok eden gelişme

4 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
şok eden gelişme Left_bar_bleue0/0şok eden gelişme Empty_bar_bleue  (0/0)

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyC.tesi 31 Tem. 2010, 09:11

‎2 hafta önce Çarşamba günü Stephenie Meyer Twilight Saga’nın 4. ve sernin son kitabı olan Breaking Dawn’ın çalıntı olduğu iddiaları ortaya çıktı. Az bilinen ve okunan yazar Jordan Scoot’un bir kitabının Breaking Dawn’ın arsa hatları,temalar,diyalog,

karakter benzeşmelerinin bulunduğu için Stephenie Meyer’a dava açtı.

Scoot kitabını 2...003 sonbaharında yazdığı ve ABD Telif Hakkı Bürosunda 5 Ocak 2004 tarihine kayıtlı olduğu belirtildi. Meyer
kitabının Scoot’dan 5 yıl sonra sonra okuyucularla buluştu.

Meyer kitabının temasının bir insan,vampirler ve kurt adamların bulunduğu ve modern zamanın göz önünde tutulduğu ayrıca aşk, fantastik ikilisinde
olduğu görüldü. Scoot’un kitabının temasında ise 15 yy’da geçmiş genç bir büyücü ve genç bir kız arasında bir aşk ilişkinin olduğu görüldü.
Avukatlara göre bu iki kitap arasında büyük benzerliklerin olduğu söylendi.

Scoot ilk üç kitabın kendi kitabıyla alakası olmadığı fakat 4. kitap olan Breaking Dawn’ın kendi kitabının kopyası olduğunu ve mahkemede serinin 4. kitabını satan kitapçılardaki kitaplara el koyulmasını ve bir daha basılmamasını talep etti.

allahım ya milletin işi gücü yok seriyle uğraşıyo adam kitabının merak edilmesini istiyo anlaşılan dil Evil or Very Mad şeytan Mad
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyPtsi 02 Ağus. 2010, 01:29

bu da nesi yhaaa affraid affraid affraid bir büyücü ile bir kız arasındaki aşkın bir vampirle bir insan arasındaki aşkla ne alakası var anlayamadım ayrıca ilk 3 kitabın alakası olmayıp da 4. kitabın kopya olması da biraz saçma çünkü adı üstünde seri birbirleriyle bağlantılılar Rolling Eyes ya bu da kesin kitabın üstünden reklam yapmaya çalışan bir yazar ama ayıp denen bir şey var artık bu da biraz fazla olmuş dil Evil or Very Mad Mad şeytan
MisSwan*
Eclipse | Kıdemli Hayran
Eclipse | Kıdemli Hayran
MisSwan*

Paylaşım Gücü : 569
Lakap : Mbilgin@

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyPtsi 02 Ağus. 2010, 11:24

Bence stephenie böyle bişey yapmaz ben kitabın orjinal olduğuna ve Stephenie tarafından yazıldığına inanıyorum.Tüm serilerin tutulmasından kaynaklanan çekememezlik var.
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyPtsi 02 Ağus. 2010, 12:18

simyaci demiş ki:
bu da nesi yhaaa affraid affraid affraid bir büyücü ile bir kız arasındaki aşkın bir vampirle bir insan arasındaki aşkla ne alakası var anlayamadım ayrıca ilk 3 kitabın alakası olmayıp da 4. kitabın kopya olması da biraz saçma çünkü adı üstünde seri birbirleriyle bağlantılılar Rolling Eyes ya bu da kesin kitabın üstünden reklam yapmaya çalışan bir yazar ama ayıp denen bir şey var artık bu da biraz fazla olmuş dil Evil or Very Mad Mad şeytan
kitabı önceden mi okudun yoksa haber üstne mi merak ettin eğer merak ettiysen adamın istediğini yapmış oldun ben hiç kılımı bile kıbırdatmadım çünkü deli saçması olduğunu biliyorum dil Evil or Very Mad
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyPtsi 02 Ağus. 2010, 21:19

bella_edward demiş ki:
simyaci demiş ki:
kitabı önceden mi okudun yoksa haber üstne mi merak ettin eğer merak ettiysen adamın istediğini yapmış oldun ben hiç kılımı bile kıbırdatmadım çünkü deli saçması olduğunu biliyorum dil Evil or Very Mad
hayır canım okumadım,katiyet ve katiyetle de okumam şeytan Steph'in üzerinden prim yapıyor buna ön ayak olmak niyetinde değilim haberde yazıyor kitabın içeriği ordan yola çıkarak söylemiştim burada yazanlar hakkında kitabın içeriğine dair hiçbir bilgim yok olmayacak da böyle bir şeyi destekleyemem Evil or Very Mad
asd
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
asd

Paylaşım Gücü : 180

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptyPtsi 02 Ağus. 2010, 23:30

canım kaynağınıda yazarsan sevniirm Wink
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

şok eden gelişme Empty
MesajKonu: Geri: şok eden gelişme   şok eden gelişme EmptySalı 03 Ağus. 2010, 10:05

simyaci demiş ki:
bella_edward demiş ki:
simyaci demiş ki:
hayır canım okumadım,katiyet ve katiyetle de okumam şeytan Steph'in üzerinden prim yapıyor buna ön ayak olmak niyetinde değilim haberde yazıyor kitabın içeriği ordan yola çıkarak söylemiştim burada yazanlar hakkında kitabın içeriğine dair hiçbir bilgim yok olmayacak da böyle bir şeyi destekleyemem Evil or Very Mad

helal olsun arkandayım tatlım alkış sevgi

walla çok fazla kaynağım war faceden almıştım unutmadığım sürece kaynak yazmaya çalışıyorum ama utan

şok eden gelişme
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Midnight Sun Kitabında Son gelişme.
» Dans Eden Kris XD
»  Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj