| Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj | |
|
+5Forever.EDWARD sydney mrv rkn dewil Catherine 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj C.tesi 26 Haz. 2010, 09:27 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dün burada okuduğunuz gibi Miley Cyrus kan-emici ölü insanların hayranı değil. "Vampirlerden nefret ediyorum." diye açıklamada bulunmuştu. Peki Robert Pattinson,Kristen Stewart ve Taylor Lautner bu konuda ne diyecek? Bu sorunun cevabı için Twilight üçlüsünü dün gece Eclipse Galasında yakaladık.. R.Pattz "sakinleştirilemeyen" şarkıcıyı sivri dişlilerin yanına almak için basit bir fikri var. Gülüyor "Bu çok açık- sadece Eclipse izlesin" Kaslı Lautner Cyrus'un vampirlerden nefret etmesini önemsemiyor. "Vampirleri sevmek zorunda değil. kurtadamları sevdiği sürece bizim için sorun yok." diyor. Stewart ise Cyrus'un gecenin favori yaratıklarından hoşlanmamasına biraz şaşırıyor.Ona kötü haberi verdiğimizde gözlerini açarak "Nefret mi ediyormuş?" diye soruyor. "Onlardan korkuyormuymuş, yoksa sadece hoşlanmıyor mu?" Nedeni ne olursa olsun, Stewart " Bence siz bir konuda karar vermiş insanları ikna etmeye çalışmamalısınız. Herneyse - eğer vampirlerden nefret ediyorsa, sorun yok" diyor. Kaynak: eonline Çeviren: *Elif* kaynak:twilight-turkiye.com | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj C.tesi 26 Haz. 2010, 10:47 | |
| kadın sırf konuşulmak için yapıyor | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj C.tesi 26 Haz. 2010, 22:50 | |
| ben onu hiç sevmem zaten Rob'la Kris de cevabını süper vermişler | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj C.tesi 26 Haz. 2010, 22:51 | |
| ay ne olur sevsin yaaaa!!!çokta umurumuzdaydı sanki:Dreklam için gündemde en çok olan kişiler üzerinden prim yapmaya çalışıyor işte. | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Paz 27 Haz. 2010, 10:26 | |
| gerçekten twilight üzerinden kendine reklam yapmaya çalışan biri daha of sıkıldım ben bunlardan | |
|
| |
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Paz 27 Haz. 2010, 21:50 | |
| kendilerini bu şekilde komik duruma düşürüyorlar .insanlar bunlara bakıp sadece gülüyor:D | |
|
| |
brookekin Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 26 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : çıktı bu? Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Paz 18 Tem. 2010, 21:09 | |
| Ayy çok üzüldüm minik küçük Miley sevmiyor diye Tüh bak olmadı bu hiç Nolur sev be kızıımmm sensiz naparızzzz:D:D | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Salı 20 Tem. 2010, 12:28 | |
| Miley i kim takar ya xD Zavallı, şu "Kırmızı halı benden sorulur!" hayellerin suya düşücek diye korktun mu? Çok geç Mileycik senin zamanın çoktaaan geçti ve hayallerini rüyalarında görebilirsen eğer bir ilerleme kaydetmiş olursun Mileycik Rob un ve Kris in cevabına bayıldım "Onlardan korkuyormuymuş, yoksa sadece hoşlanmıyor mu?" harika ya | |
|
| |
zeynepsevgi Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 29 Tür : Vampir Yaş : 26 Nerden : Manisa Kayıt tarihi : 04/07/10
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Cuma 30 Tem. 2010, 16:59 | |
| aman çok da fifi miley'i eskiden severdim ama the end finish bitti kızım anla artık | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj Paz 08 Ağus. 2010, 21:54 | |
| MİLEY CYRUS America nın milli serveti (şarkılarınn yarısında america america paso america arkadaş !!! --bkz:party in the USA--) sarı peruk takıp aptal bi film yaptı bide triplere giriyo.... yaptığı ilmdede hayır yok yani sarı perukla tanıyamadık seni tabii aklımız yok ya bizim... ayrıca ço pis lafı yemiş hanii bundan sonrada ancaa korkar | |
|
| |
| Vampirlerden Nefret Eden Miley Cyrus'a Robert Pattinson'dan Mesaj | |
|