Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Alacakaranlık Yıldızı Nikki Reed, Şimdi Klip yönetmeni ve Web Tasarımcısı Paz 01 Ağus. 2010, 13:27 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nikki Reed'in, 22 yaşındaki bir bayana göre boyundan büyük becerileri var. O ödüllü bir senarist, aktris ve şimdi de klip yönetti ve tek başına bir web sitesi kurmaya başladı. Twilight Lexicon, Reed'in bağımsız sitesinin -IamNikkiReed.com- güvenilirliğini doğruladı, şimdi sitenin resmi olduğunu öğrendiğimize göre Reed hakkında öğreneceğimiz çok şey var. Siteye gönderdiği mesajlarda Reed, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini nereye giderse gitsin güneşin fotoğrafını çektiğini söylüyor. "O kadar ilginç değiller ama beni gülümsetiyorlar" diye açıkladı. Reed sayfasında Afrika, Shreveport, ve Illinois seyahetlerindeki fotoğraflarını ve başka şeyleri paylaşıyor. Reed'in ilk yönetmenlik deneyimi de yayınlandı. Dün Sage (bir arkadaş ve gelişen bir müzisyen), Los Angeles'taki Hotel Cafe'de "Edie Sedgwick" şarkısının klibini yayınladı, ve klibin yönetmeni Nikki Reed'idi. Sage'in klibinin yayını ile ilgili fotoğrafları Twilight Sisterhood'da bulabilirsiniz. Çevirmen: bender Kaynak: Examiner kaynak:twilightsaga.biz | |
|
Edward~Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 101 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 27/02/11 Lakap : EDWARD-BELLA HASTASI
| Konu: Geri: Alacakaranlık Yıldızı Nikki Reed, Şimdi Klip yönetmeni ve Web Tasarımcısı Salı 22 Mart 2011, 14:41 | |
| Ben filmde bayılıyordum Nikke`e.Çok güzel kız. Paylaşım için çok | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Alacakaranlık Yıldızı Nikki Reed, Şimdi Klip yönetmeni ve Web Tasarımcısı Salı 22 Mart 2011, 15:26 | |
| Helal olsun girişimci kadın ruhu | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Alacakaranlık Yıldızı Nikki Reed, Şimdi Klip yönetmeni ve Web Tasarımcısı Salı 22 Mart 2011, 15:57 | |
| İş Kadını Nikki | |
|