Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Şafak Vakti Yıldızı Nikki Reed, Rosalie'nin Geçmişine İnmek Hakkında Konuşuyor Ptsi 30 Ağus. 2010, 08:43 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hırslı kitap okuyucuları bilir, eğer film yapımcıları çok satan bir kitabı film yapmak isterlerse belirli değişiklikler yaparlar. Kaynağa göre Stephenie Meyer'in "Twilight Saga"sı ile ilgili senarist Melissa Rosenberg kitaba bağlı kalarak elinden gelenin en iyisini yapmış. Tek görülebilen farklılık karakterlerin geçmiş hikayeleri. MTV News, son filmi "Last Day of Summer"ı tanıtan Nikki Reed'i bir röportaj için yakaladı ve Nikki, kitabı okumayanlar için Rosalie'nin geçmişini ekrana yansıtmanın zorluğunu anlattı. "Sadece kitabı okuyan insanlar Rosalie'yi anlayabiliyorlar. Bu onu oynamanın en zor kısmıydı — seriyi film yaptığınızda bütün olaylar bu destansı aşk hikayesinin etrafında dönmelidir." diyor Reed büyük üçlü için: Edward (Robert Pattinson), Bella (Kristen Stewart) ve Jacob (Taylor Lautner). "Geri kalanlarımız filmde bir sahnemiz olması için arkada kavga ediyor gibiyiz. Filmdeki sahnende abartmaktan her zaman korkarsın çünkü arkasında birşey olsun istersin," diye açıklıyor. "Sadece bir bakış ya da bir cümle olsa bile." Reed Tutulma'da Rosalie'nin geçmişine inilmesinden memnun olduğunu ve Şafak Vakti'nde onun vampir hikayesinden biraz daha bahsedilmesini umduğunu söyledi. "Şafak Vakti ile sadece biraz daha derine iniyoruz. Senaryoyu okumadım — Nasıl olacağını bilmiyorum — ama Melissa'nın kitaba bağlı kalarak çok iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Filmde kaçırdığımız bir nokta olduğunu sanmıyorum. Ben ve Bella'nın çok yakınlaşacağını ümit ediyorum." Çevirmen: bender Kaynak: MTV Kaynak:Twilight Türkiye | |
|